A hűséges kutya meghalt néhány nappal azután, hogy a gazdáját halálos autóbaleset érte

Olvasási idő:54 Másodperc

A család szerint megszakadt a kutya szíve, így követte gazdáját.

A család szerint a szívfájdalomba halt bele az a kutya, akinek 22 éves gazdáját egy teherautósofőr ölte meg. A 22 éves Alma Adriana Alonso Ocanas az egyetemről tartott hazafelé, amikor a teherautó nekiütközött az autójának a mexikói Nuevo León államban, Hualahuisesben – árulta el gyásztól sújtott családja. Barátja, Raquel Guadalupe Ochoa Villanueva (21) szintén életét vesztette a május 6-i halálos balesetben.

És nem Alma halála az egyetlen tragédia, amely a családot érte, mivel kedvence, Camila, röviddel azután, hogy gazdája életét vesztette, összetört szívvel meghalt. A helyi média szerint a hőn szeretett kutyus “nem bírta elviselni a szomorúságot”, és miután meglátogatta gazdája sírját, elvesztette az életkedvét.

Alma Delia Ocanas Cantu, az áldozat édesanyja a közösségi médiában osztotta meg a szomorú történetet.

“Lányom, ma reggel meghalt a kutyád, Camila” – írta a gyötrődő anya. “Camila nem tudott elviselni ekkora szomorúságot. Tegnap elvitték elbúcsúzni tőled, mély szomorúságot láttam a szemeiben. Istenem, én ezt már nem tudom elviselni.”

A rendőrség még keresi a teherautó sofőrjét, aki a feltételezések szerint elmenekült a helyszínről a halálos balesetet követően.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A A hűséges kutya meghalt néhány nappal azután, hogy a gazdáját halálos autóbaleset érte bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author