Menhelyi kutyusoknak olvas fel ez a néni, hogy ne érezzék magukat magányosnak

Olvasási idő:50 Másodperc

A legapróbb gesztus is a világot jelentheti valakinek. Egy néni elhatározta, hogy minden délután meglátogatja a helyi menhelyet, és meséket olvas az öregedő, betegeskedő kutyusoknak, akik valószínűleg már sosem találnak szerető otthonra.

Az idős hölgy szerint így a kutyák kevésbé érzik magányosnak magukat, hiszen imádják, ha emberek vannak a közelükben. Sajnos örökbe nem fogadhatja őket, de így is mindent megtesz, hogy egy kicsit bearanyozza az ebek napját. Persze a kutyusok nem értik, mit olvasnak fel nekik, de az emberi hang megnyugtatja őket. Ez egy csodálatos módja annak, hogyan segíthetünk a kis állatokon és mutathatjuk meg nekik, hogy a szeretet őket is megilleti.

A Redditen jelent meg a megható kép, amelyen az idős hölgy, akit Jade-nek hívnak menhelyi kutyáknak olvasott fel. Jade önkéntesként dolgozik a Western Pennsylvania Humane Societynél. Természetesen a kutyák nem értik, amit felolvas, de a kutya számára teljes mértékben megnyugtató az emberi hang, amelyet már régebben kísérletekkel is igazoltak. Ez természetesen jó emlékeztető lehet arra is, hogy mennyire fontos az örökbefogadás, hogyha állatot szeretnénk.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Menhelyi kutyusoknak olvas fel ez a néni, hogy ne érezzék magukat magányosnak bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk