A 22 éves lány egyértelmű üzenete: “Mindenkinek, aki azt mondja a nőket a ruhájuk miatt erőszakolják meg”

Olvasási idő:57 Másodperc

Egy 22 éves fiatal nő  a kutyájáról tett fel egy képet a Facebook-ra, mellé pedig fontos üzenetet írt mely hihetetlenül gyorsan terjedt.

Július 19.-én készítette ezt a képet Bree Wiseman, majd feltette a Facebookra. A képen kutyája egy asztal mellett ül, szépen csendben. Az asztalon egy tányér étel van, első látásra ezen a képen nincs semmi különös. De ha elolvassuk a szöveget, megértjük mi is pontosan az üzenet.

Bree a következőket írta :

– Mindenkinek szól, aki azt mondja, hogy a nőket a ruhájuk miatt erőszakolják meg. Ő az én kutyám. Steaket eszem vacsorára, ő pedig ezt elég nyilvánvalóan látja. Nem nyúl hozzá, mert azt mondtam neki, hogy nem szabad. Ha egy kutyát így meg lehet nevelni, akkor meg kellene nézni a saját életedet.  Nyugodtan oszd meg ezt, az én kutyám gyönyörű.

Bree szakácsként dolgozik. Azt mondta azért írt a  HuffPost-nak, mert követtek már el ellene erőszakos cselekményt és elege van abból, hogy emiatt a nőket és a ruhájukat okolják.

– Ha egy négyéves kutya megérti a “nem” szót,  még akkor is, ha valamit nagyon akar, a felnőtteknek is meg kell érteni a “nem”-et, teljesen mindegy, milyen ruha van a másikon.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A 22 éves lány egyértelmű üzenete: “Mindenkinek, aki azt mondja a nőket a ruhájuk miatt erőszakolják meg” bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk