Összetetoválta begyógyszerezett kutyáját a brooklyni pasas – közfelháborodást váltott ki

Olvasási idő:58 Másodperc

Hatalmas felháborodást váltott ki a netezők körében hogy egy brooklyni tetoválóművész saját kutyáját varratta ki. A férfi szerint ezen semmi kivetnivaló nincs, mert a kutyatetkó menő dolog.

 „Ebből is látszik, hogy a kutyám mennyivel menőbb, mint közületek sokan. Ma elmentünk az állatorvoshoz ivartalanításra, és míg a műtét után aludt, az orvos megengedte, hogy tetováljam a kutyámat.”

Ezzel a szöveggel tette fel a fotót a kutyáról egy mistahmetro nevű Instagram felhasználó. A kutyus szinte ájultan fekszik, jobb első mancsa felett pedig egy átlőtt szívecske tetkó látható.

Mistahmetro név mögött később kiderült egy Legged Devil nevű tetováló stúdió alkalmazottja állt. A férfi arról beszélt, hogy ezzel akarta kifejezni kutyája szeretetét. Azt viszont nem gondolta, hogy mindez ekkora felháborodáshoz vezet az Instagramon majd a többi oldalon. Elárasztották a negatív kommentek, amire így reagált:  „Az emberek ma már egyáltalán nem tisztelik más munkáját. Nem értem mit vannak úgy oda, ez csak egy állat egy tetoválással” – írta.

A sok negatív komment miatt végül Mistah Metrónak törölnie kellett a profilját. Később azonban létrehozott egy másikat és oda tette fel a képet. A gyűlölködő megjegyzések azonban itt is megtalálták, ezért ezt a profilt is törölnie kellett. – írja a New York Daily News.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Összetetoválta begyógyszerezett kutyáját a brooklyni pasas – közfelháborodást váltott ki bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk