Embertelen dolgot művelt a kutyával a rendőr

Olvasási idő:56 Másodperc

A szerencsétlen állat csak üdvözölni akarta a házhoz érkező rendőrt, aki figyelmeztetés nélkül, azonnal tüzelni kezdett. A kutya szörnyethalt a három lövéstől.

Gillian Palacios és lánya teljesen összetörtek, amikor egy rendőr a saját házuk előtt, fényes nappal mindenféle figyelmeztetés nélkül agyonlőtte szeretett kutyájukat, Hercegnőt. A rendőr azért kopogtatott be a házukba, hogy szóljon nekik, autójuk ajtaja nyitva maradt. A félelmetes külsejű, ám de jámbor 15 kilós pitbullterrier kirohant a rendőr elé, aki azonnal tüzelt.

– Mielőtt bármit is tehettem volna, a rendőr elővette a fegyverét és háromszor fejbelőtte a kutyámat. Pedig ő csak kiváncsi volt, nem ugatott, nem morgott, és szerintem semmi oka nem lehetett, rálőjön. – mesélte a Huffington Postnak Palacios.

A nő állítását a biztonsági kamera felvétele is igazolja, a meg nem nevezett rendőr viszont azt állította, az állat neki akart menni. Miután megölte Hercegnőt, értesítette az állatvédelmi szolgálatot, akik a szívbemarkoló képeket készítették a gyászoló gazdiról. A járőr azóta fizetett szabadságon van.

– Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy feltételezésekbe bocsátkozzunk. Amikor helyzetbe kerülünk, azonnal döntenünk kell. A rendőrünk is azt tette, amit abban a pillanatban, az adott információk alapján helyesnek látott. – nyilatkozta Ken Armenteros szóvivő.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
5


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
29


Érdekes

Érdekes
0

A Embertelen dolgot művelt a kutyával a rendőr bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk