Már az első napján rátalált a rendőrkutya egy eltűnt anyára és a csecsemőjére

Olvasási idő:48 Másodperc

Max, a rendőrkutya augusztus 1-jén állt szolgálatba először a walesi Dyfed-Powys rendőrségen. A kétéves német juhász rendőr társával, Peter Lloyddal a közeli hegyekbe indultak, hogy megkezdjék első közös műszakukat.

Aznap reggel a rendőrség riasztást kapott, hogy egy édesanya és a kislánya eltűnt. A nőről két napja senki nem tudott semmit, telefonja ki volt kapcsolva, ami egyáltalán nem vallott rá, így azonnal nagyszabású keresőakciót indítottak.

Ebben a keresésben vett részt Max is, mivel hatalmas területet kellett átfésülni. Végül kora délután Max odavezette a rendőrjárőrt arra a helyre, ahol rátaláltak az anyára és a kislányára. Egy meredek szakadékban voltak, és úgy tűnt, hogy régóta nem tudnak onnan kijutni.

Miután kimentették őket a szakadékból, a hegyi mentők orvosa megvizsgálta őket. Szerencsére nem esett bajuk, de nagyon átfáztak. A keresésben részt vevők összehangolt munkájának, és természetesen Max ügyességének köszönhetően megmenekültek.

Max a hosszú kutatáson végig összpontosított, és felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult, amikor reagált a segítségkérésre, ami alapján felkutattuk őket

– mondta a rendőr.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
99


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
2

A Már az első napján rátalált a rendőrkutya egy eltűnt anyára és a csecsemőjére bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk