Kiéhezett és megvert kutya küzd az életéért, közben folyamatosan puszilgatja az állatorvosait

Olvasási idő:1 Perc, 14 Másodperc

Az állatorvosok lenyűgözik a lesoványodott kölyökkutyát, aki története szörnyűségei után is csak szeretetet akar adni megmentőinek.

Egy család a kansasi Johnson megyében talált egy kutyát, így gyenge és lesoványodott, hogy a kis szőrme nem bírt egyedül. Annyira beteg volt, hogy megmentői nem voltak biztosak abban, hogy a kutya túléli-e az általa elszenvedett bántalmazás mértékét. Annak érdekében, hogy esélyt kínáljanak a kutyának a harcra, a család a Mission Care állatorvosi kórházába vitte. Ott a személyzet fogta a kutyát, és azonnal az egészségügyi osztályra helyezték.

Elképesztő módon, az egész életen át tartó borzalmak és bántalmazások ellenére a kis kutya, kiálló bordáival együtt boldog és szeretetteljes volt. Az állatorvosok csodálkoztak, hogy a kis bántalmazott kölyök egyszerűen mindenkit meg akart kedvelni és megcsókolni. A Pawsitive Tails Dog Rescue összefogott az állatkórházzal, így a Canis Minor ellátásban részesülhetett, és nem engedte, hogy a bántalmazók nyerjenek.

Egy friss frissítés szerint a Facebookon az értékes kutya a Brighe nevet kapta. A vérképe gyenge, de lehet, hogy rosszabb is, és mostanában nem akart enni. Azonban úgy döntenek, hogy kórházban tartják, etetőszondát adnak neki, és továbbra is küzdenek azért, hogy életben maradhasson Brighe. A Brighe név angolul „erőt és erőt” jelent, ez az elszánt kutyás harcos lelke mélyén.

„Kutyák táplálása akik ebben a kritikus állapotban vannak, nagyon lassan kell megtenni, és rendkívül veszélyes” – osztotta meg a Facebookon a Pawsitive Rescue. „Az ebben a kritikus állapotban lévő kutyák újraetetését nagyon lassan kell végezni, és rendkívül veszélyes.”

Nézd meg az édes kutyáról készült videót:

Felépülve örökbe is fogadták!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
5


Imádom

Imádom
50


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A Kiéhezett és megvert kutya küzd az életéért, közben folyamatosan puszilgatja az állatorvosait bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk