A sokkos kutya nem hajlandó előjönni a sarokból

Olvasási idő:1 Perc, 55 Másodperc

Az állatmenhelyek nem ideálisak a kutyák hosszú távú tartózkodására. Miközben hálásak vagyunk, hogy ezeknek a kutyáknak tető van a fejük felett, és van ennivaló, a menhelyi környezet rendkívül megterhelő lehet. Hangos, szüntelen ugatással. A kennelek általában csupasz csontok. Egy otthonról jött kutya számára a menhely ijesztő hely lehet.

Egy édes Pit Bull, Carson, egyedül találta magát. egy menhelyen. A családja feladta őt, miután úgy döntöttek, hogy elegük van belőle. Volt néhány allergiája, ami bőrproblémákhoz vezetett, de jó kutya volt. A menhely környezete érthető módon túl sok volt neki. A sarokban feküdt, és fékezhetetlenül remegett. Még csak pihenőt sem tartott. Annyira megrázta, hogy mindenki szívét összetörte.

Egy Philly Bully Team nevű mentőcsoport hallott Carsonról, egy Lauren nevű önkéntes pedig úgy döntött, hogy kijelenti a menhelyről, és hazahozza. Tudta, hogy egy Carsonhoz hasonló kutyának biztonságban kell éreznie magát, és soha nem fogja menhelyen érezni magát.

Carson azonnal megköszönte megmentőjének, hogy soha nem hagyta el őt. Ahová Lauren ment, oda ment Carson is. Tökéletesen passzoltak egymáshoz. Lauren megértette, hogy ennek a kölyöknek éjjel-nappal vigasztalásra van szüksége, és ezt adta neki.

Lauren is tudta, hogy a mennyben készült gyufa. és elmondta a mentőcsoportnak, hogy hivatalossá akarja tenni az örökbefogadást. Egyet értettek! Carson annyira hálás, hogy Laurennel lehet, hogy nem engedi el sehova úgy, hogy ne legyen rajta. Nagyon szeretnivaló, kivéve ha el kell intéznie a dolgokat. Mint az otthoni munka! Egy 60 kilós kutya az öledben hajlamos az útjába állni. De Lauren nagyon jó sport!

Az összebújás mellett Carson kedvenc dolga az, hogy sétálni megy, és megkeresi a legjobb botokat. Szeret bottal a szájában mászkálni. Ahogy Lauren mondja: „egész teste inog”. Annyira szívmelengető látni egy kutyát a remegő és ijedt állapotból boldog fiúvá válni.

Amikor Carson hazatér a sétákról, felugrik a kanapéra és a legjobb farkat csóválja. Csak boldog farkának csapását hallani. Gazdája Lauren azt mondja az alábbi videóban, hogy „az ő küldetése az életben, hogy hozzám bújjon a kanapén”. Úgy tűnik, Carsonnak kitűzték a prioritásait!

Minden alkalommal, amikor egy kutyát kimentenek a menhelyről és örökbe fogadnak, az győzelem. Sok embert lenyűgöznek a statisztikák, de megígérjük, hogy minden értékes élet számít. Ezért olyan fontos megosztani a Carsonhoz hasonló történeteket. Túl sokan keresnek kölyökkutyákat a tenyésztőtől, miközben a tökéletesen megérdemelt állatok otthonra várnak. Nem oké! Osszuk meg a Carsonhoz hasonló történeteket, mert az örökbefogadás az egyetlen járható út!


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
47


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A sokkos kutya nem hajlandó előjönni a sarokból bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk