Kutyákat ment a 9 éves kisfiú, aki nem kért semmit a születésnapjára

Olvasási idő:1 Perc, 4 Másodperc

Saját készítésű pólókat árul az interneten Ethan Katz, aki az eladások után befolyó összeget a City Dogs Rescue nevű szervezetnek adja.

Nem sok olyan 8 éves gyerek él a világon, aki lemondana a születésnapi ajándékáról, és inkább kutyáknak segítene. Ethan Katz azok közé tartozik, akiknek sokkal fontosabb más élőlény, mint önmaga. A kisfiú néhány hónapja beszélgetett arról az anyukájával, hogy mit szeretne a 9. születésnapjára. Ethan kijelentette, hogy nem vágyik meglepetésre, hanem inkább pénzt akar gyűjteni arra, hogy kutyákat menthessen.

A szülinapos Ethan nem légből kapta ezt az ötletet, hiszen a szüleivel két mentett kutyája van. Az egyik a golden retriever, akinek a neve Fly. A másik, egy mini golden retriever, Brooklyn tavaly került a családhoz, amikor ideiglenes befogadták, hogy ezzel segítsenek a City Dogs Rescue nevű szervezetnek.

A Katz família azonban annyira megszerette a kutyát, hogy végül örökbe fogadják. Ez a döntés volt az, aminek hatására Ethan eldöntötte, hogy kutyákat szeretne menteni. A kisfiú ennek érdekében, saját tervezésű pólókat gyárt, és azokat 20 dollárért árulja a világhálón.

Ethan a születésnapjáig 2640 dollárt gyűjtött össze, ami 10 kutya megmentésére elég. Ezt az összeget egy az egyben a City Dogs Rescue szervezetnek adta. A gyűjtés azonban itt nem állt meg, hiszen a nagy nap óta eltelt időben mát több, mint 4000 dollárt gyűjtött össze a kisfiú.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Kutyákat ment a 9 éves kisfiú, aki nem kért semmit a születésnapjára bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk