Eladta legféltettebb kártyáit a kisfiú, hogy megmentse imádott kutyája életét

Olvasási idő:1 Perc, 12 Másodperc

A tündéri Bryson Kliemann nemrég elképesztő történetével került címlapokra. A virginiai kisfiú pénzzé tette ritka darabokból álló Pokémonkártya-gyűjteményét, hogy megmenthesse ritka betegségben szenvedő kutyáját, Bruce-t.

A NÉGYLÁBÚ KEZELÉSE UGYANIS KÖZEL 200 EZER FORINTNAK MEGFELELŐ AMERIKAI DOLLÁRBA KERÜLT
– Elszomorodtam, mivel a testvéreim általában együtt játszanak, velem olyankor senki sem játszik, csak Bruce – nyilatkozta a helyi híradónak a kisfiú.

Kliemann ekkor úgy döntött, eladja Pokémon kártyáit, így a befolyt összegből sikerült finanszírozni a parvovírus-fertőzésben szenvedő kutyus kezelését. Édesanyja ugyanakkor aggódni kezdett, hogy a pénz nem lesz elég a később esetlegesen felmerülő kiadásokra, így hát készített egy GoFundMe-oldalt.

„A kisfiam kutyája nagyon beteg, parvovírussal diagnosztizálták. Aranyszíve annyira aggódik a kutyusért, hogy még legkedvencebb dolgait is eladta, hogy kifizethessük a kezelést. Már van elég pénzünk Bruce kezelésére, de további 3 napig a kórházban tartják és aggódom, hogy további költségek merülnek fel, amit nem tudunk megfizetni.”

– írta az édesanya az adománygyűjtés oldalán, aminek rövid idő alatt híre ment, így a kitűzött 800 dolláros célt mostanra közel 5000 dollárral sikerült túlteljesíteni.

Az egyhetes kezelést követően Bruce mostanra újra együtt játszhat imádott kis gazdijával, aki megható híre után nem várt csomagot kapott. A család legnagyobb meglepetésére a kisfiú nagylelkűsége eljutott a Pokémon alkalmazottaihoz is, akik egy ritka darabokból álló kártyacsomagot küldtek ki neki.

HÉ, BRYSON! ANNYIRA MEGINDÍTOTT MINKET A TÖRTÉNETED, HOGY A KUTYÁD GYÓGYULÁSA MIATT ADTAD EL A KÁRTYÁIDAT, HOGY EZEK A DARABOK MAJD FEDEZIK A HIÁNYZÓ DARABOKAT

– üzente a cég a kisfiúnak.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
12


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Eladta legféltettebb kártyáit a kisfiú, hogy megmentse imádott kutyája életét bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk