Egy nő örökbe fogadta a „nem kívánt” huskyt, akinek daganata ellepte az egész arcát

Olvasási idő:1 Perc, 2 Másodperc

Patti Dawson szereti a jó kihívásokat

A Dallas Dog Rescue Rehab Reform elnöke vállalja a kétségbeesett szükségben lévő kutyák gondozásának felelősségét. Noha a csoport az utcai kutyák megmentésére alakult Dallasban, Texasban, ezek a kutyák végső mentőeszközévé fejlődtek olyan kutyák számára, amelyeket nagy valószínűséggel nem fogadnak örökbe.

Az egyik „utolsó menedékes” kutya jött. Dawsonnak nemrég egy San Antonio-i menhelyről. A neve Serenity, és ami a Huskyt különlegessé teszi, az a megjelenése. A kutyának invazív daganata van, amely „behatolt az orrüregébe, és a szemüregei és a koponyája fölé emelkedett”.

Az arcának legtöbb csontja érintett a daganatban. Dawson tudta, hogy Serenity megérdemli a harc esélyét és a lehető legjobb életet a daganat ellenére.

„Felkel, behajol ezzel a hatalmas daganattal, és úgy ütődik rám, mint a kutyák, és megcsókolta arc – jelentette ki Dawson. „Akkor tudtam, hogy a halálig fogunk harcolni, hogy mindent megtegyünk a megmentéséért, mert benne maradt az élet.”

Serenity eddig onkológushoz, belgyógyászhoz és kritikus szakemberhez fordult segítségért. Lát, lélegzik és ehet, de semmit nem tehetnek a daganat megműtéséért semmit..

Bár Dawson jobb hírekben reménykedett, továbbra is szeretni fogja Serenityt, és elképesztő élményt nyújt neki. élet.

A Serenityről készült professzionális fotózáson készült képek nemrégiben terjedtek, így az emberek csemegéket és csomagokat kezdtek küldeni az értékes kutyusnak.

Minden jót kívánunk neki!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
36


Imádom

Imádom
20


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Egy nő örökbe fogadta a „nem kívánt” huskyt, akinek daganata ellepte az egész arcát bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk