A bolt előtt kidobott kiskutya nem tudja titkolni a boldogságát, mert valaki végre hazavitte

Olvasási idő:1 Perc, 23 Másodperc

Megszakad a szívem, ha a gazdáik által elhagyott macskákra és kutyákra gondolok. Szerencsére azonban sok ember és mentő még mindig szívesen segít nekik örök otthonra vagy megfelelő menedék megtalálásában – írja a doginspiration

Az állatbarátok szerte a világon nemrégiben el voltak ragadtatva, amikor megláttak egy videót egy elhagyott kölyökkutyáról. megmenekülnek és kapnak egy második esélyt az életre. A Takis Shelter, egy non-profit görögországi állatmentő csoport megosztotta a videót.

Egy fehér kiskutya látható egy csupasz kartondobozban ülve szupermarket a videóban. A menhely szerint valaki abban a reményben hagyta itt ezt a szegény kutyát, hogy a vásárlók támogatják és esetleg örökbe fogadják. Sajnos úgy tűnt, senki sem vette észre.

A menhely azt állítja, hogy mivel nagyon sok elhagyott állat van az utcákon Görögországban, az emberek megszokták, hogy látva és hallva őket. Nem meglepő, hogy gyakran elmennek ezek mellett a szegény lények mellett, még csak egy pillantást sem vetve rájuk.

Takis, a Takis Shelter alapítója ugrott a kutya megmentésére, ami áldás volt. A kiskutyát Maisie-nak hívta, és hazavitte magával. Annak ellenére, hogy elhagyták, udvarias és kedves volt. Nagyon boldog volt, hogy új barátokat szerezhetett és játszhat velük a menhelyen, különösen egy Ozzy nevű kutyával.

Kellemes az élete a menhelyen , de mindig szüksége van valakire, aki vigyáz rá. Maisie rövidebb idő alatt talált örökre otthonra, mint amire Takis számított. Egy kedves pár fogadta örökbe, akik egy krétai farmon élnek. Nagyon sok testvére van új otthonában.

Köszönet a Takis Shelternek és annak a csodálatos párnak, akik megmentették és örökbe fogadták a kölyökkutya. Megkönnyebbültünk, amikor megtudjuk, hogy Maisie most a megérdemelt boldog életet éli. Soha nem fog egyedül sírni, mint amikor a bolton kívül hagyták.

A teljes videót itt nézheted meg:


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
13


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A bolt előtt kidobott kiskutya nem tudja titkolni a boldogságát, mert valaki végre hazavitte bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk