A kutya a legjobban viselkedő „kölyök” a családi fotózáson

Olvasási idő:1 Perc, 18 Másodperc

Mióta csatlakozott a családjához, Ruger mindig is csak egy volt a gyerekek közül. Nagyon jól kijön emberi testvéreivel, és ők négyen szeretnek együtt rohangálni és játszani, amikor csak lehetőség nyílik rá.

„Különleges, de mégis eltérő kötelékei vannak mindhárom gyerekemmel” – mondta Molly Figueroa , Ruger gazdája a The Dodo-nak.

Figueroa fotós , így természetesen mind az embergyerekei, mind Ruger a kedvenc témái. Sajnos általában egyikük sem ül jól a kamera előtt .

„A gyerekeim utálnak pózolni, és Ruger általában kerüli a szemkontaktust anyu kamerájával” – mondta Figueroa.

Egy nap Figueroa ismét megpróbált mindenkit leülni és pózolni egy aranyos fotóhoz. Valamilyen oknál fogva úgy tűnt, hogy Ruger aznap együtt érez a gazdájával és úgy döntött, hogy megpróbál példát mutatni emberi testvéreinek azzal, hogy pózol a kamerának.

Sőt, még el is mosolyodott.

„Valahogy a valaha volt legjobb napot élte át, és rám kellett villantania azt a dicsőséges mosolyt” – mondta Figueroa.

Figueroa nagyon örült, hogy Ruger úgy döntött, hogy aznap mosolyog a kamerába, és remélte, hogy együttműködése a csoport többi tagjára is kihat. Ehelyett egy csomó fotót készített egy jól nevelt Rugerről és egy rakoncátlan gyerekről – ami valójában elég mulatságosra sikeredett.

Amikor Figueroa megnézte a fényképeket, képtelen volt nem nevetni azon, hogy Ruger ott ül, és mosolyogva pózol a káosz közepén.

Végül a többi gyerek mozdulatlanul ült, és hagyta, hogy anya fényképezzen, de Ruger egyértelműen a legjól neveltebb gyerek volt azon a napon – de persze az is segíthetett, hogy anya külön jutalmat hozott jó viselkedéséért.

– Tudta, hogy anyunak finomságai vannak – mondta Figueroa. – A többieket is megvesztegettem „csemegékkel”, de azt hiszem, ők nem voltak annyira lelkesek irántuk.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya a legjobban viselkedő „kölyök” a családi fotózáson bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk