A hűséges kutya a kórházig követte a gazdit, majd ott várt amíg meg nem látta újra legjobb barátját

Olvasási idő:1 Perc, 13 Másodperc

A minap egy brazil kórházban dolgozva Dr. Igor Paiva Dias és munkatársai a hűségnek és a szeretetnek a legtisztább formájában voltak tanúi.

Ennek a nagyon jó Mandraque nevű kutyának a szívéből sugárzott.

Miután Mandraque  gazdája, a régióban élő férfi megbetegedett fertőzésben, mentőt küldtek otthonukba, hogy kórházba szállítsák. Mandraque ott volt, és nézte, ahogy a mentők berakták a gazdáját a járműbe – de nem volt hajlandó elhagyni még itt se.

Amikor a mentő elindult, Mandraque hűségesen követte.

Mandraque még a nyomában volt, amikor a mentő megérkezett a kórházba. Amint a gazdáját bevitték a kórházba, a kutya letelepedett az ajtó mellett.

De Mandraque-nak nem kellett sokáig várnia gazdájára.

A kórházi szabályzat nem teszi lehetővé házi kedvencek bejutását, ezért a gondozók megtették a következő legjobb dolgot. Amikor Mandraque gazdája stabilizálódott, kiköltöztették őt, hogy közel legyen aggódó kölykéhez.

„Amint a kutya meglátta a gazdáját a hordágyon, azonnal felugrott, és nyalogatni és csókolni kezdte” – mondta Dias

Szerencsére Mandraque tulajdonosát néhány óra elteltével kiengedték a kórházból. Ismét berakták egy mentőautóba a hazautazáshoz – és Mandraque ismét nem volt hajlandó elhagyni az oldalát.

“[Mandraque] nem akart beszállni a mentőautóba, ezért a sofőrt arra utasították, hogy alacsony sebességgel menjen, hogy a kutya kövesse” – mondta Dias. – épségben hazaértek.

Dias számára, akinek az a feladata, hogy gondoskodjon a páciens testi épségéről, megnyugtató volt a tudat, hogy van egy ilyen lelkes, szerető kölyke, aki a lelkére is gondoskodik – és amikor a leginkább szüksége volt rá.

„Kétségtelenül nagyon érzelmes volt” – mondta Dias. – Az egész egészségügyi csapatot megmozgatták.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
7


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A hűséges kutya a kórházig követte a gazdit, majd ott várt amíg meg nem látta újra legjobb barátját bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk