A nő órákig nem találta az egyik kutyáját – aztán meglátja a legnyilvánvalóbb helyen

Olvasási idő:1 Perc, 0 Másodperc

Amikor egy nap Melissa Lundstrom körbejárta a házát, észrevette, hogy az egyik kutyája éppen egy kényelmes szőnyegen ül, de hamar rájött, hogy nem egészen biztos benne, hol van a másik kutya. Elkezdte Mixie.t hívogatni – és kezdett egy kicsit aggódni, amikor nem találta sehol.

Lundstrom átkutatta az egész házat fel-alá, és azon töprengett, hová a fenébe kerülhetett Mixie. Több mint egy órán át kereste az elveszett kutyát. Végül visszatért a szőnyeghez, talán abban a reményben, hogy el nem veszett kutyája valahogyan elvezeti Mixie-hez – és valójában meg is tette.

Ahogy Lundstrom a másik kutyájára nézett, végre rájött, hogy Mixie is ott van, és egész idő alatt ott volt.

@melissa.lundstromCrusty dog..”Mixie”🤣💗

♬ original sound – Cheermom_9706

A fuzzy fekete kutya tökéletesen beleolvadt a homályos fekete szőnyegbe. Annyira elkényelmesedett, hogy úgy döntött, ott marad, még akkor is, amikor gazdája szaladgált, és kereste.

Lundstrom annyira megkönnyebbült, és egy kicsit bosszús is volt, amikor végre rájött, hol bujkált Mixie. Mixie és a bátyja egyáltalán nem voltak elképedve. Számukra Mixie sosem veszett el. Egész idő alatt ott volt – túl lusták voltak ahhoz, hogy bárkinek is beszéljenek róla.

Most persze, ha Mixie újra eltűnne, az anyja pontosan tudni fogja, hol keresse a bolyhos, imádnivaló, szakértő bújócskázót.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A nő órákig nem találta az egyik kutyáját – aztán meglátja a legnyilvánvalóbb helyen bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk