A kamera felvszi a nő édes gesztusát kutyája számára, a földrengés közepén

Olvasási idő:1 Perc, 9 Másodperc

Ez az Owen nevű édes kölyökkutya megsérült kóbor kutya volt, amikor az gazdája, Goody Wu megtalálta és megmentette Tajvanon.

Wu aznap megmentette Owen életét, és azóta boldog, egészséges háziállattá nőtte ki magát. De még mindig ott van neki, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

A minap Wu és Owen egy csendes napot töltöttek együtt otthon, amikor figyelmeztetés nélkül megrendült körülöttük a világ. Owen volt az első, aki megérezte – talpra pattant, ahogy a kezdeti dübörgés 6,5-ös erősségű földrengéssé nőtte ki magát.

Wu-nak jó oka volt, hogy aggódjon a saját biztonsága miatt. De látva, hogy a rengés mennyire megijesztette Owent, az ösztöne az volt, hogy mindenekelőtt biztonságban tartsa őt.

„Tudtam, hogy fél” – mondta Wu. „Tehát a karjaimban tartottam, hogy megvigasztaljam, és ha a dolgok elkezdtek esni, a testem segítségével megvédjem.”

Wu otthoni kamerája videóra rögzítette ezt a pillanatot:

Wu kedves gesztusa Owen felé ösztönös volt. Végül is ő a védelmezője.

Szerencsére, miután a remegés alábbhagyott, mindketten épek voltak.

„Nagyon bátor kutya, de megijedt a földrengéstől” – mondta Wu. – Amikor megöleltem, nyugodtnak érezte magát.

Noha Wu volt az, aki akcióba lendült, hogy megőrizze Owen nyugalmát és biztonságát az ijesztő esemény alatt, de ez elhalványul attól a szeretettől és örömtől, amelyet a kutya minden nap kínál neki.

„Nagyon okos és nagyon szerető. Ő az én babám – mondta Wu. “A kutyák egész életükben segítenek nekünk, és boldogságot hoznak nekünk, ezért meg kell védenünk őket.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
13


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A kamera felvszi a nő édes gesztusát kutyája számára, a földrengés közepén bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk