A kislány annyira megdöbben amikor rájön, hogy kiskutyát kap

Olvasási idő:1 Perc, 32 Másodperc

Az elmúlt három évben  Breanna folyamatosan azt kérte szüleitől, hogy kiskutyát kaphasson. Bár a családjának már volt egy nagy, szeretetteljes kutyája, Breanna kétségbeesetten egy kis kutyát is akart. Szülei nem voltak biztosak abban, hogy második kutyát szerezzenek, de egy idő múlva végül úgy döntöttek, hogy feladják – és meglepetést akartak szerezni a kislánynak.

Az elmúlt években Breanna elvesztette néhány családtagot, akikhez közeli kapcsolata volt és többször költözött és a közelmúltban családjának újból költöznie kellett. A változások és a küzdelem során, amelyeken át kellett mennie, a szülei azt hitték, hogy ha egy szőrös kis barátja van, akiről gondoskodni kell, neki jó és sokféle módon segíthet neki.

“Új otthonba, iskolába, barátokba és új területre járt, ezért úgy döntöttünk, hogy egy barátja segít neki hozzáigazodni” – mondta Jennifer Kvande, Breanna anyja. “Breanna olyan kedves lélek, és olyan csodálatos, kedves szívével tudtuk, hogy csodálatos kutyus gazda lesz!”

Egy nap Breanna apja úgy tett, mintha egy csomó új kitömött állatot adna neki. Kihúzta az egyiket a kocsiból és átadta neki, aztán megragadta a következőt.

… És ehelyett odaadta Breannának vadonatúj kiskutyáját, Aryát.

Amikor meglátta Aryát, Breanna felsóhajtott – és azonnal sírni kezdett, miközben szeretettel ölelte új legjobb barátját.

“Reakciója oly módon olvadt a szívünkbe, hogy nem tudtam, hogy lehetséges – mondta Kvande. „Valódi meglepetése és azonnali szerelme mérhetetlen volt. Sírt  és amikor azt mondta: „Kicsim,” tudtam, hogy a legjobb barátját választottuk. Valami, amit nem kellett újra elengednie.

Breanna annyira meglepett és boldog volt, és amikor az anyja megkérdezte tőle, szereti-e új kölyökkutyáját, azonnal felkiáltott: – Igen, szeretem!

Most, Breanna és Arya már a legjobb barátok. Breanna alig hagyta hogy egy pillanatig is elkerüljön a szeme elől mióta megérkezett, és annyira hálás a szüleinek, hogy új legjobb barátját hazahozta.

“Mindent együtt csinálnak és elválaszthatatlan köteléket hoztak létre” – mondta Kvande. Arya egy csodálatos kiskutya, és Breanna annyira felelős volt vele! Tudom, hogy sok boldog évet fognak élni együtt. ”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kislány annyira megdöbben amikor rájön, hogy kiskutyát kap bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk