Találkozz Enzo-val, az egyedülálló golden retrieverrel, aki ritka genetikai mutációval született és ez hihetetlenül imádnivalóvá teszi őt.

Olvasási idő:1 Perc, 19 Másodperc

Enzo körülbelül két hónapos volt mikor végleges családjához került és minden más kölyökhöz hasonlóan barátságos, élénk, ennivaló  volt és szeretett új emberekkel találkozni. De egy ritka genetikai mutáció kiemeli őt a tömegből.

Annak ellenére, hogy fajtatiszta golden retriever , egy olyan fajta, amely jellemzően egyetlen aranybundát visel, Enzo egy nagy, fekete folttal született a szemén, amely szinte teljes egészében eltakarja az arc bal oldalát. A gyönyörű szexepilt egy ritka rendellenesség okozza, amelyet pigmentált szomatikus sejt mutációnak hívnak.

Enzo állapota egyáltalán nem gyakori, így nagyon különleges kis kölyökkutyává válik, és hihetetlenül egyedi megjelenésű fajtájává válik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Impromptu playtime.

Enzo Viola (@mister.enzoviola) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2017, időpont: 5:40 (PDT időzóna szerint)

A „születési jel” Enzo számára egyedi megjelenést kölcsönöz. Gyorsan sikeressé vált az Instagram-on, a mister.enzoviola név alatt  és láthatjuk, miért. Ki tudna ellenállni ennek az imádnivaló arcnak?

Noha ritkaság számít, Enzo ezt teljesen elfelejti és fogalma sincs róla, hogy ő különbözik más kutyáktól. Az idegeneket mindig lenyűgözi Enzo és kis szeplője. Eközben Enzo csak az egész világgal akar barátkozni, függetlenül attól, hogy kik ők vagy milyenek.

Csak megjelenése különbözteti meg Enzo-t a többi kutyától – mint minden más jó kutyát, akit szeret a sárban játszani

Noha Enzo kicsit másképp néz ki, ő továbbra is olyan, mint minden más kutya, és családja mindig szeretni fogja pontosan azért, aki ő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dad, your story is super interesting. I’m hanging… on …. every ….. wordzzzzz

Enzo Viola (@mister.enzoviola) által megosztott bejegyzés, Jún 30., 2020, időpont: 2:57 (PDT időzóna szerint)


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Találkozz Enzo-val, az egyedülálló golden retrieverrel, aki ritka genetikai mutációval született és ez hihetetlenül imádnivalóvá teszi őt. bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk