A kutya minden nap ellátogat a szomszéd kerítéshez, hogy masszázst kapjon a szomszéd kutyától

Olvasási idő:1 Perc, 19 Másodperc

“Azt hittem, hogy egyszer látom a dolgokat, de most már nem állnak le.” 😂

Beaù talán csak 8 hónapos, de ez a kiskutya pontosan tudja, hogyan lehet megszerezni azt, amit akar.

Beaù egyaránt szereti a kutyákat és az embereket és ha nem kedveskedik gazdija, Kayleigh Burrowes iránt, akkor a szomszéd kutyájával tölti az idejét . “Mindig olyan hiperaktív és imádja a rohanást” – mondta Burrowes a The Dodo-nak. “[Szuperbarát minden szomszéd kutyájával, de külön megható kapcsolattal rendelkezik Rocco íránt.”

Beaù néhány hónappal ezelőtt találkozott Roccoval, és méretbeli különbségük ellenére azonnali barátok lettek . Rocco szomorkodott társa Jakról miatt, aki elhunyt az öregségből adódóan és az új szomszéd kutyus játékos hozzáállása felvidította őt.

“Amint megkíséreltek kint játszani a kutyákkal, találkozott vele, és automatikusan egymásra figyeltek” – mondta Burrowes. “[Rocconak] nagyon hiányzott Jakról, mivel nagyon közel álltak egymáshoz, így Beaù megkönnyítette a túllépést ezen.”

Burrowes azonban nem vette észre, hogy a két kutya milyen közel áll egymáshoz, amíg meg nem látta Rocco-t, aki titkos hátsó dörzsölést adott Beau-nak a kerítésen keresztül.

“Egy nap ültem a kanapén, aztán kinéztem a terasz ajtaján, és Rocco masszírozta Beaù-t” – mondta Burrowes. “Azt hittem, hogy egy pillanatra látom a dolgokat, de nem álltak meg.”

Burrowes azt gondolta, hogy ez egy vidám pillanat és felvette telefonját, hogy videót készítsen. A klipet a Facebook oldalára tette, ahol azóta vírusként terjedt.

Beaù szereti a jó dörzsgölhetéseket és most napi masszázsokat keres a Rocco-nál a kerítésen. Szerencsére úgy tűnik, hogy Rocco nem bánja – boldogan csóválja a farkát, amikor barátját dörzsölgeti.

“A masszázs mindaddig folytatódhat, amíg Beaù ezt akarja.” – mondta Burrowes. “Napi dolog ez.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya minden nap ellátogat a szomszéd kerítéshez, hogy masszázst kapjon a szomszéd kutyától bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk