Az állatvédők bejelentést kapnak egy furcsa párosról, akit együtt kell megmenteniük

Olvasási idő:1 Perc, 33 Másodperc

Danielle Betterman karriert csinált a nem kívánt állatok megmentésében, így amikor felhívták egy otthonra szoruló elhagyott malac miatt, készen állt a segítségére.

Ez a disznó azonban más volt, mondta a telefonáló.

Mert a malac legjobb barátja  egy apró csivava volt.

A Timon és Pumba névre hallgató párost együtt fedezték fel egy üres otthonban. Az Arizona Humane Society megdöbbenve találta őket együtt – a sertések, amelyek természetes zsákmányállatok, általában nem jönnek ki a kutyákkal, amelyek természetes ragadozók.

Ennek ellenére egyértelmű volt, hogy ők ketten szerelmesek voltak . Bettermannek, aki a Better Piggies Rescue -t vezeti, azt mondták, hogy Timont elküldhetik egy menhelyre, hogy örökbe fogadják, vagy ha nyitott rá, elviheti mindkettőt.

Betterman tudta , hogy nem tudja elválasztani őket egymástól .

„Polgos ellentétek, de annyira szeretik egymást” – mondta Betterman. „Azt gondoljuk, hogy azért, mert olyan sokáig egyedül maradtak, barátságuk miatt egymásra támaszkodtak. Ez egy nagyon édes kis dinamika, amivel rendelkeznek.”

Timon egy energikus kutyus, mindig izgatottan rohangál, míg Pumba egy idős úriember, aki nem szeret jobban, mint egész nap az udvaron lustálkodni. Bár Pumba lassabban mozog, soha nem haragszik Timonra, és Timon soha nem unja meg Pumbát.

Valójában Timon kedvenc helye az egész világon a sügér Pumba hátán.

“Az első dolga [Timon], amikor kimegy, az az, hogy megtalálja Pumbát, és a hátára ugrik” – mondta Betterman. „Nem számít, hogy [Pumba] fekszik vagy feláll. Aztán csak lógnak.”

Timon és Pumbaa immár biztonságban az állatrezervátumban, több hozzájuk hasonló állattal léphetett kapcsolatba. Pumba az udvaron lakik a többi disznóval, Timon pedig a többi kutyával.

Megragadták az alkalmat, hogy új barátságokat fedezzenek fel, de a nap végén még mindig ők az elsők egymás között.

„Nagyon klassz volt látni őket, amint az ő fajtájukkal lógnak, majd visszatérnek egymáshoz is” – mondta Betterman.

Timon és Pumba, akiket egykor a szükség kötött össze, most egy olyan helyen tölthetik le hátralévő napjaikat, ahol teljesen gondtalanok lehetnek.

Van bennük szeretet, támogatás, és – ami a legfontosabb – van bennük egymás.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
7


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az állatvédők bejelentést kapnak egy furcsa párosról, akit együtt kell megmenteniük bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk