A kutya legyőzi a legnagyobb félelmét, hogy köszönjön a legjobb barátjának

Olvasási idő:1 Perc, 53 Másodperc

Amikor Emily és Justin Thomas, valamint kutyájuk, Pax 2020 októberében új otthonukba költözött, Pax annyira izgatott volt, hogy egy nagy udvaron lehet szaladgálni, és fantasztikus új szomszédokkal találkozhat. Aztán a szomszédok egy Penny nevű kiskutyát fogadtak haza – és Pax számára ez szerelem volt első látásra.

„Amikor Pax és Penny 2021 márciusában találkoztak, még csak 3 hónapos volt, de még akkor is jól játszottak együtt” – mondta Emily Thomas. „A szomszédaink úgy döntöttek, bekerítik az udvarukat is, és hátul kaput tettek, hogy felkészüljünk a randevúzásra! Pax minden alkalommal keresni kezdte őt, amikor kiment a szabadba, és amint elérte a kerítés tetejét, kinéztünk az ablakon, és minden nap köszöntöttük egymást, és „csókolóznak” rajta.”

Azóta Pax és Penny köszöntik egymást, és csókokat osztanak a kerítésen, valahányszor kint vannak. Szeretik megosztani a játékokat a kerítésen is, sőt, kötéljátékkal együtt a kerítésen is kötélhúzást játszottak. A szüleik gondoskodnak arról, hogy a saját udvarukon mindig összehozzák őket játékrandikra. Soha semmi sem tudta elválasztani őket egymástól – egészen addig, amíg el nem kezdett esni a hó.

„Míg Pax szereti a havat, és kint hever egy halomban, amíg hagyjuk, Penny nem rajong a havat vagy az esőt” – mondta Thomas. „Amikor sok hó esett az elmúlt hetekben, nem volt elégedett, és nem is nagyon akart kimenni a szabadba. Észrevettük, hogy sokat áll a kerítésnél, a hátsó ajtójukat bámulja, és egyértelműen hiányzik neki.

Szegény Pax szíve fájt, hogy Penny nincs ott, hogy üdvözölje őt minden nap, mint általában. Nem értette, miért kellett hirtelen elszakadnia a legjobb barátjától. Penny szülei látták, mennyire szomorú, hogy Pax elválik tőle – ezért kidolgoztak egy tervet, hogy tegyenek valamit ez ellen.

Úgy döntöttek, hogy megpróbálják átlapátolni Pennynek a házától a kerítésig vezető ösvényt, hogy remélhetőleg kényelmesebben kimerészkedjen a hóba. Eleinte tétovázott, de megtette Paxért – végül pedig visszatért szokásos helyére, és végre újra találkozott legjobb barátjával.

Amint Penny látta, hogy Pax jól érzi magát a hóban, hirtelen ő is jól érezte magát. Segített neki leküzdeni minden félelmét, és most már soha többé nem kell így külön tartani a párost.

@derpderppax😭😭😭

♬ original sound – pamsued

„Nagyon izgatottak voltak, hogy látják egymást, és miután Pax motiválta, azonnal belevágott” – mondta Thomas. – Azóta szinte minden nap randevúznak a hóban!

Nyilvánvaló, hogy Pennynek és Paxnak a legjobb barátok voltak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ennek soha semmi ne legyen akadálya.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
24


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya legyőzi a legnagyobb félelmét, hogy köszönjön a legjobb barátjának bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk