Nem éli túl a hóvihart az idős férfi, aki két kutyájával akart haza indulni. Kutyái ezután se hagyták magára egy pillanatra sem.

Olvasási idő:1 Perc, 33 Másodperc

A múlt hónapban a 69 éves David Deshont lány Shona, eltűntként jelentette. Két nappal később a kaliforniai Placer megyei seriff helyettesei felfedezték holttestét a hóban. Szívszorító vége egy vitéz mentési erőfeszítésnek, de Deshon szerettei megvigasztalják, hogy tudják, hogy nem volt egyedül az utolsó pillanataiban.

Deshon szeretett kutyái, a 10 éves Buddy és az 5 éves Baby kutya az egész megpróbáltatás mellett mellette maradtak. Még a gazdájuk elmúlása után a Baby nem volt hajlandó elhagyni őt, védekezően feküdt Deshon testén, miközben Buddy a közeli szomszéd otthonába talált.

Amikor a mentők megérkeztek, nem tudták rábeszélni a Baby-t, hogy mondjon le Deshon maradványairól, amíg a megbízható szomszédot nem hozták be.

Shona úgy véli, hogy apja autója elakadt, amikor megpróbált áthajtani egy extrém hóviharon. Deshon és a kutyák megpróbáltak gyalog  neki vágni hazafelé, de eltévedtek és dezorientáltak voltak.

Mindkét kutyát a Placer County Animal Services menhelyre vitték, hogy felépüljenek megpróbáltatásaikból. Miután elterjedt a hír hősiességükről, a megye hívásokat kapott jó szamaritánusoktól szerte a világon. Néhányan felajánlották egy vagy mindkét kutya örökbefogadását, míg mások adományokat adtak gondozásukra. Egy ohiói donor fizette mindkét kutya örökbefogadásának díját és ellátását.

A héten a Baba Kutya megismerkedhetett új családjával. Deshon lánya, Shona, képtelen maga gondoskodni a kutyákról, de örömmel látja, hogy a Baby a következő legjobb dologgal megy haza – szomszédjaival!

Lisa Lomeli és férje, Lawrence kedden vitte haza új kutyáját a Placer County Animal Services menhelyről. Baby először kissé ideges volt, de hamarosan felengedett.

Lomeli szerint ez a tökéletes megoldás mindenki számára. Baby  csodálatos új otthont kap, Deshon családja továbbra is életében maradhat, Lomeli gyengélkedő anyja pedig új poochot szerethet.

“Mondtam neki [Shona], hogy ez olyan, mint egy tökéletes, tökéletes történet, mert anyám egy éve szenved rákban, és épp a kemoterápiát fejezi be” – mondta Lomeli a WRAL News-nak. –

Míg a Baby jó helyet talált, Buddy még nem találta meg tökéletes otthonát. Túlsúlyos idősként nehéz elhelyezkedésnek bizonyulhat.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Nem éli túl a hóvihart az idős férfi, aki két kutyájával akart haza indulni. Kutyái ezután se hagyták magára egy pillanatra sem. bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk