Az óriás kutya minden alkalommal, amikor sír, megosztja kedvenc játékát újszülött testvérével

Olvasási idő:2 Perc, 14 Másodperc

A gyerekek és a kutyák együtt járnak, mint a mogyoróvaj és a zselé – egyszerűen remekül kijönnek. Azonban néha van egy kis alkalmazkodási időszak az otthonban, amikor meg kell mutatni a babát a kutyájának. NNem lehet előre tudni, hogy hogy fog menni, ezért az újszülöttet hazahozó háziállattartóknak csak a legjobbakat kell remélniük.

De egy kaliforniai pár szerencsére nem volt nehéz az alkalmazkodási időszak – Brutus kutyájuk örömmel üdvözölte a babát a családban.

A Bullmastiffet a házaspár először 2016-ban mentette meg. Amikor Brutus gazdája, Bonnie Michalek megtudta, hogy új taggal bővül a család, nem volt kétsége afelől, hogy boldog és szelíd óriása jól kezeli a változást.

Bonnie tudja, hogy Brutus szeretetteljes és kedves, ezért olyan érzése támadt, hogy azonnal a gyerekhez vitte – végül is szereti a gyerekeket.

Mint  kifejtette: „Mindig szerette a gyerekeket. Valahányszor kint nevetni hallja a gyerekeket, izgatott lesz.

Valójában Bonnie úgy véli, hogy Brutus még akkor is tudhatta, hogy terhes, még mielőtt ő maga tudta volna

– Brutus tudta, hogy terhes vagyok, mielőtt tudomásom lett róla – határozottan megérezte. Azon az éjszakán, amikor a férjem dolgozott, Brutus nem volt hajlandó a fekhelyére menni – magyarázta.

Bármit is próbált, csak annyit akart, hogy mellette legyen. Visszatekintve Bonnie úgy vélte, hogy ez azért van, mert Brutus már megérezte a terhességét.

Annak érdekében, hogy megkönnyítse az átállást Brutuson, a házaspár bekapcsolta az otthoni előkészületekbe. Amikor azonban eljött az ideje, hogy hazahozza Kaydent, Brutusnak egy kis időt a nagymama és a nagypapa házában kellett töltenie. Amikor Brutus hazaérkezett, Bonnie megbizonyosodott arról, hogy egyedül marad vele, mielőtt találkozna a legújabb családtaggal.

Amikor végre eljött a pillanat, tiszta varázslat volt.

Mint Bonnie felidézte: „Brutus teljesen megkerülte a férjemet, hogy találkozzon Kaydennel. Azonnal csókokat szeretett volna adni neki, és magához simult.

A kötelék Brutus és Kayden között gyönyörű pillanat volt.

Valójában, valahányszor Kayden sírt, Brutus azonnal megjelent – több mint örömmel nyújt némi megnyugtató kényelmet.

De a legmeglepőbb mindenki számára Brutus fellépése volt, amikor Kaydennek elhozta saját kedvenc játékát: egy nagy, bolyhos, sárga labdát.

– Fogja kedvenc játékát, hogy elhozza Kaydenhez, hogy megvigasztalja!  mondta  Bonnie.

És ez a gesztus nagyon kedves – a bolyhos labda, amelyet Kaydennek adott, pontosan ugyanaz, amelyet fiatal kölyökkora óta babázott

Bár minden más játékot felaprított, ami a tulajdonában van, ez a labda különleges. Ez a játék a kényelem kedvéért, így az a tény, hogy megosztotta Kaydennel, sokkal különlegesebbé teszi az amúgy is édes gesztust.

Bár Kayden már nem újszülött, ő és Brutus még mindig olyan közel állnak egymáshoz, mint valaha. Kayden minden bizonnyal szerencsés gyermek, és nincs kétségünk afelől, hogy Brutusnak mindig különleges helye lesz a szívében, mint Kayden első kutyája.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brutus (@captainbrutus) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brutus (@captainbrutus) által megosztott bejegyzés


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
91


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Az óriás kutya minden alkalommal, amikor sír, megosztja kedvenc játékát újszülött testvérével bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk