A makacs kutya inkább halottat játszik, csak hogy ne kelljen a parkból hazamennie

Olvasási idő:50 Másodperc

Egy nap, miközben egy kellemes délutánt töltött egy amszterdami parkban, Max Lukas észrevett valakit, aki még jobban élvezte a helyet.

Ez egy kutya volt.

Lukas néhány barátjával ült, amikor észrevették, hogy egy rövid úton lévő idősebb nő kissé csalódottnak tűnik. És jó okkal. Kiderült, hogy egy imádnivaló kis standoff közepette volt egy kisebb, együttműködő társával.

“Azt hittem, először egy kisgyerekkel küzdött” – mondta Lukas. – De kiderült, hogy egy nagy kutya volt, aki nem volt hajlandó elindulni.

A kutya gazdája nyilvánvalóan úgy döntött, hogy ideje elindulnia a parkból hazafelé – így a kölyök kreatív volt, hogy ezt megakadályozza.

Halottat játszott.

@maxxxxxlukasI hope this dog I saw in Vondelpark in Amsterdam is still waking up everyday and choosing violence #fyp #foryoupage #xyzbca #viral #dog #dogspotting♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

– Körülbelül 15 percig tartott – mondta Lukas.

Egy idő után az asszonynak nem volt más választása, mint engednie társának több időre szóló igényének a parkban. Az okos kölyök terve működött – és nem sokkal később újra életre kelt.

Lukas alaposan lenyűgözött.

 


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A makacs kutya inkább halottat játszik, csak hogy ne kelljen a parkból hazamennie bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk