A kutya nem hajlandó lemenni a „láthatatlan” lépcsőn

Olvasási idő:1 Perc, 14 Másodperc

Luna 6 hónapos és nagyon gondtalan kiskutya. Mint a legtöbb kölyökkutya, ő is nagyon kevés gondot okoz az életben – kivéve, ha a „láthatatlan” lépcsőkről van szó.

Lunának még soha nem volt problémája felfelé és lefelé menni a lépcsőn, ezért gazdája nem gondolt semmire, amikor először elvitte a kiskutyát a barátjához. Amint Luna meglátta az üveglépcsőket, azonnal eldöntötte, hogy itt húzta meg a határt.

Nem látta a lépcsőt; ezért nem sétált rajtuk. Ügy lezárva.

“Először rájöttünk, hogy a barátom házánál lévő üveglépcsők problémát jelentenek, amikor nem volt hajlandó rájuk járni” – mondta Emily, Luna gazdája. – Szerencsére egyáltalán nem bánja, ha cipelik, ezért szerette az extra öleléseket. Sajnos azonban azt hiszem, ráébresztettük rá, hogy minden alkalommal le lehet vinni.

Luna határozottan fél az üveglépcsőktől – de nagyon szereti, ha cipelik is. Tehát nagy eséllyel nem igazán próbál túltenni a félelmén. Inkább csak elfogadja az ingyenes utat.

Luna félelme a láthatatlan lépcsőktől határozottan segített abban, hogy felfedezze szeretetét, hogy hordozzák. A legtöbb ember feltételezi, hogy nem szereti, ha cipelik, mivel olyan nagy, bolyhos kölyök, és nem tud nem nevetni, amikor meglátja, ahogyan fel-le viszik az ijesztő lépcsőn.

– Az emberek annyira aranyosnak találják, hogy a nő nem akar rajtuk menni. Azért is, mert olyan nyugodt, amikor hordod, meglepődnek, hogy annyira tetszik neki, és hogy olyan mozdulatlan marad ”- mondta Emily.

Luna nagyon boldog kiskutya, és nagyon kevés félelme van az életben, de az üveglépcsők mindig az ellenszenv-listájának tetején lesznek – főleg, amíg a szülei folyamatosan cipelik. Nagyon alattomos, Luna!

TikTokon követheted Lunát .

Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya nem hajlandó lemenni a „láthatatlan” lépcsőn bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk