Egy 8 éves kislány 1 mérfölden át vitte a hátán kutyáját, hogy segítséget kérjen a szomszéd falúba érkezett állatorvostól

Olvasási idő:1 Perc, 39 Másodperc

A napokban Ogün Öztürk állatorvost egy törökországi kis faluba hívták, hogy vigyázzon az ügyfél tehenére. Nem tervezte, hogy sokáig marad.

De ami csak rutinlátogatásnak indult, úgy ért véget, hogy Ogün hamar nem felejti el.

Miután becsomagolta eszközeit, Ogün el akart hagyni a falut. Mielőtt mégis megtette volna, valamin a távolban megakadt a tekintetén.

Egy hóval vastag ösvényen ott kúszott felé egy kislány. És nem volt egyedül.

A hátán egy kutya volt.

Nyilvánvalóan elterjedt a hír, hogy állatorvos van a városban – és ez lehetőséget kínált, amelyet a lány, a 8 éves Cemre Su Türköz nem volt hajlandó átadni.

Cemre Pamuk nevű kutyája megbetegedett. Kétségbeesetten igyekezett segítséget kérni, és úgy döntött, hogy Pamukot több mint egy mérföldnyire elviszi otthonától arra a helyre, ahol hallotta, hogy Ogün lesz.

“Amikor először megláttam őket, nagyon meglepődtem és meghatódtam” – mondta Ogün- Becsomagolta a kutyáját, és a hátán hozta hozzám.

Ogün természetesen nem tudta elfordítani Cemrét és Pamukot. Amíg a kislány aggódva nézett, Ogün ellenőrzést végzett.

Szerencsére a kutya betegsége nem volt túl súlyos. Ogün úgy találta, hogy Pamuknak csak néhány kisebb bőrproblémája van, amelyek kényelmetlenné teszik életét, de könnyen kezelhetők.

“Amikor Cemre meghallotta, hogy kutyája rendben lesz, nagyon örült” – mondta Ogün. “Külső parazita gyógyszereket kentem Pamukra. Most újra egészségesnek és boldognak érzi magát. ”

A kislány és kutyája segítséget kapott. De kaptak egy barátot is.

Ogün visszatért a faluba, hogy bejelentkezzen Cemre és Pamuk városába, biztosítva, hogy soha többé ne kelljen ilyen útat meg tenni a havon, hogy segítséget nyújthassanak. Ez a legkevesebb, amit tehetett, figyelembe véve a lány erőfeszítéseit, hogy megtalálják.

“Nagyon boldoggá tett, hogy egy 8 éves lány ilyen szeretetteljes szívvel viselkedett” – mondta Ogün.

Ogün nem számolt fel Cemre-t aznapi szolgáltatásaiért. Csak a Pamuk iránti szeretet és odaadás látása volt a legjobb fizetés, amit kérhetett.

“Az a tény, hogy egy ilyen fiatal korú ember ezt a viselkedést tanúsítja, reményt ad az emberiség számára” – mondta Ogün. “A világon zajló események  mellett van még remény. Cemre megmutatta, hogy az egyetlen igazság a világon a szeretet.”


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
151


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
2

A Egy 8 éves kislány 1 mérfölden át vitte a hátán kutyáját, hogy segítséget kérjen a szomszéd falúba érkezett állatorvostól bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk