A kutyák nem hajlandóak bejönni a hógolyózásból, majd végül váratlan dolgot visznek vissza a házba

Olvasási idő:1 Perc, 39 Másodperc

Ace és Murphy a legjobb barátok, és szeretnek együtt játszani kint, egyedül vagy emberi testvéreikkel, amikor csak lehetőségük nyílik rá. Míg Murphy nagyon engedelmes, amikor ideje visszamenni, Ace nem, és mindig a “mi addig maradunk kint, amíg akarunk” kampány vezetője.

“Szelektív hallgatása van, és ha jól érzi magát kint, akkor teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy hívjuk őt, hogy jöjjünk be, függetlenül attól, hogy csemegét vagy vacsorát kínálunk-e” – mondta A Dodo Ali Masterson, Ace és Murphy gazdája. „[Murphy] nagyon jó hallgatóság, és bejön, amikor hívjuk, hacsak a bátyja, Ace nem játszik vele és nem győzi meg, hogy maradjon vele. Ez csak egyszer fordul elő, ha havazik.

Amiben Ász és Murphy mindig meg tudnak egyezni, az az, hogy a hó az abszolút legjobb játék. Családjuk megpróbálja nem hagyni, hogy túl sokáig maradjanak kint, ha nagyon hideg vagy havas az idő, de nehéz meggyőzni őket, hogy jöjjenek vissza, amikor ilyen robbanást tapasztalnak. Még Murphy is nehezen hallgat a szép szórak, ha hó esik.

Egy nap a kutyák emberi testvérei kint játszottak a hóban , hóerődöket készítettek, hógolyócsatákat folytattak és hóangyalokat készítettek, Ace és Murphy pedig nagyon jól érezték magukat. Gazdájuk megpróbálta bent hívni őket, de természetesen nem voltak hajlandók bemenni. Amikor végül sikerült újra bejuttatnia őket a házba, arra gondolt, hogy legalább egy kis hó lesz a szőrükön, és megdöbbent, amikor rájött, hogy ez sokkal több, mint várta.

A hószerető kutyák valahogy mintegy 25 font hógolyókat ragasztottak a bundájukba a lábuk háta mentén. Masterson kissé zavarba jött, de természetesen Ace és Murphy úgy tűnt, egyáltalán nem bánják az új dekorációikat.

“Bár büszkének tűntek magukra, a golyók meglehetősen nehézek voltak, és aggódtam, hogy némi kényelmetlenséget okozhat, ezért arra gondoltam, hogy ollóval történő levágás lesz a legjobb megközelítés” – mondta Masterson. – Ace és Murphy a legkevésbé sem voltak ezután fazonra vágva.

Annak ellenére, hogy nagyon szerette új hógolyó kollekciójukat, a kutyák gazdája mindenképpen eltávolította őket. Nyilvánvalóan csak megpróbálták visszahozni magukkal kedvenc hó labádjukat, hogy mindig a közelében lehessenek.

Ehelyett csak folytatniuk kell a kinti játékot..


Vicces

Vicces

2


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
21


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutyák nem hajlandóak bejönni a hógolyózásból, majd végül váratlan dolgot visznek vissza a házba bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk