A kutya pontosan azt hozza gazdájának, amire szüksége van minden alkalommal, amikor meghallja a baba sírását

Olvasási idő:1 Perc, 27 Másodperc

Amikor Liz Graffagnino Taft és férje hazahozták új kislányukat a kórházból, nem tudták, hogyan reagál majd rá kutyájuk Remus.

A 10 éves pitbull még soha nem volt a gyerekek közelében , és megszokta, hogy a figyelem középpontjába áll.

A házaspár Remust hat évvel ezelőtt fogadta örökbe a Flagler Humane Society-től , ahol a kutya felépült a nehéz múltjából. “Kutyaharcra használták és a menhelyre vitték, amikor gazdája börtönbe került” – mondta Taft. – Kétszer örökbe fogadták, és kétszer visszatértek a menedékházba, mert “túl ragaszkodott”, mielőtt hozzánk került volna. ”

Hónapokig tartott, mire Taft segített Remusnak más kutyákkal szembeni félelmében, elválasztási szorongásában és reaktivitásában. De a kemény munka meghozta gyümölcsét, és Remus kedves, szerető társá változott.

Amikor eljött az ideje, hogy Remus végre megismerkedjen a család legújabb tagjával, a kutya természetes volt Taft babájával .

“Először rendkívül óvatosak voltunk, mert olyan nagy” – mondta Taft. – Tehát a kapun át találkozott vele, és csak megnyalta rajta, és meglepően nyugodt volt. Rögtön tudta, hogy óvatosnak kell lennie vele.

Remus azonnal beleszeretett kishúgába, és mindent megtesz, hogy jobban érezze magát. “Mindig a lábamhoz fekteti, amikor szoptatok, és nyalogatja a tarkóját, amikor sír” – mondta Taft.

Míg a nyalás édes gesztus, Remus nemrégiben egy lépéssel tovább kezdte ellátni gondozói feladatait . Hogy segítsen anyjának vigasztalni kishúgát, megragadja a speciális szoptatós párnát, amikor meghallja nővére sírását.

“Valahányszor sír, megfogjuk a párnát, és ápolom, és abbahagyja a sírást” – mondta Taft. – Közvetlenül azelőtt olvadt, és több percig sírt. A párna egészen az emeleten volt az ágyon, és odafutott, megragadta és visszaszaladt.

“Úgy tűnik, most már társította ezt a párnát azzal, hogy már nem sírt” – tette hozzá.

Remus viselkedése inspirálta gazdáját, hogy képesített kutyakísérleti szakember legyen saját kutyakiképző vállalkozásával.

És most minden lehetséges módon segít a következő generációnak. “Ő a tökéletes nagy testvér a lányunk számára” – mondta Taft.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
37


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
3

A A kutya pontosan azt hozza gazdájának, amire szüksége van minden alkalommal, amikor meghallja a baba sírását bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk