30 kutyának ételt felszolgálni nem egyszerű feladat. Ilyen egy igazi állatbarát!

Olvasási idő:1 Perc, 0 Másodperc

A körülöttünk lévő állatok is megérdemlik a törődést, a tiszteletet, hiszen gondoljunk csak bele, a kutyák közül az összes mellettünk van, ha bajunk van, ha szomorúak, netán betegek vagyunk, de néhány rokon, vagy családtag ránk sem néz. Így nem érdemlik meg ezek a négylábúak, hogy öreg korukra gondoskodjanak róluk?

 

Sher Polvinale a House withe a Heart kutyaotthon vezetője a rövid bejátszásban bepillantást enged az intézmény mindennapjaiba. Akárcsak az idős személyeknek épített otthonokban, az ide kerülő kutyusok is ugyanolyan problémákkal küzdenek, mint idősödő, betegeskedő embertársaik. Vannak ebek, akiket a gazda már nem tudott eltartani, ezért adta be az otthonba, vannak olyanok is, amelyek gazdija elhunyt, és olyanok is, amelyek megsérültek, inkontinenciával, látási nehézségekkel küzdenek.

Sher minden egyes nap reggel 6 órakor kell fel, és máris kezdődhet az etetés, a foglalkozások, kezelések, sétáltatások. Több mint 30 kutya ellátását kell biztosítaniuk, ami az önkéntesek és az adakozók nélkül elképzelhetetlen lenne. Az elhunyt kutyusok emlékét is megőrzik, mindegyikről az otthon falán egy fényképet helyeznek el.

Sher szerint ugyan a kutyák itt fejezik be az életüket, itt ér véget a földi létük, de ez nem egy szomorú vég, hanem inkább egy happy end, mivel nagy szerencse, hogy ilyen gondoskodás mellett mehetnek át az örök vadászmezőkre.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
30


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
4

A 30 kutyának ételt felszolgálni nem egyszerű feladat. Ilyen egy igazi állatbarát! bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk