Egy rendőrőrs, ahol a parkolási jegyet egy állatmenhelynek fizeted!

Olvasási idő:1 Perc, 0 Másodperc

Sokszor megingunk az emberiségben, de aztán belebotlunk egy-egy fantasztikus hírbe, amely visszaadja azt a hitünket, hogy az emberek többsége igenis kedves és gondoskodó. Mint, amilyen az Indiana állambeli Muncie rendőrsége, akik lehetővé tették, hogy a helytelenül parkoló autósok a büntetést egy helyi állatvédő szervezethez fizethessék be.

Egészen pontosan úgy működik, hogy a megbüntetett autósoknak a helyi, Muncie-i Állatmenhelynek kell ugyanolyan értékben macskakaját, macskaalmot, takarókat és egyéb, a macskák ellátáshoz szükséges eszközöket adományozniuk, mint a büntetési tételük – és az erről szóló igazolást bemutatniuk a rendőrségen.

A helyi rendőrfőnöknek akkor jutott eszébe ez az ötlet, amikor belefutottak abba a hírbe, hogy komoly anyagi gondokkal küszködik az állatmenhely a túlszaporodott, és hozzájuk került macskák miatt.

Csak pár napig élt az akció, de egyrészt rengeteg adomány érkezett a menhelynek és nem mellesleg óriási hírversét generált a rendőrségnek. Megérdemelten, tesszük mi hozzá!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Egy rendőrőrs, ahol a parkolási jegyet egy állatmenhelynek fizeted! bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk