5 éve ellopott kutyát juttattak haza a gazdáihoz, több mint 200 kilométernyi távolságból

Olvasási idő:1 Perc, 10 Másodperc

2013 augusztusában a kedves, odaadó gazdikkal élő Scampit, a cocker spánielt egyszer csak ellopta valaki. Eltűnésének napján gyanús alakot láttak settenkedni a kertben, a kutyusnak pedig hajnai 2-kor nyoma veszett.

Elkeseredett gazdái létrehoztak egy Facebook-oldalt, ahol minél több segítséget próbáltak gyűjteni szeretett kisállatuk megtalálásához (amikor megtörtént a csodás hazatérés, meg is változtatták az oldal nevét “Segíts hazahozni Scampit”-ről “Scampi már hazatért”-re).

Az öt év alatt a család egy pillanatra sem adta fel a reményt, hogy drága négylábú társukat viszont lássák. 2018 júliusában pedig egyszer csak kaptak egy fotót az oldal egyik követőjétől egy kutyáról, amit London utcáin látott kóborolni, és gyanúsan hasonlított a Scampiről megosztott fotókra. Amikor odaszólt neki: “Scampi!”, a kutya azonnal reagált, így hazavitte magához.

Hamarosan egy kutyaőrhöz kellett tovább vinnie őt – megszakadt a szíve, mert Scampi egyáltalán nem érezte jól magát az új felvigyázójával.

Amíg a kutya gazdái megérkeztek a kutya több mint 200 kilométerre lévő ideiglenes lakhelyére, szó szerint ezrek vártak tűkön ülve és drukkolva, hogy az azonosítás sikeres legyen.

Ahogy bebizonyosodott, hogy a rég elveszett spánielt találták meg, a családot megrohamozták az érzelmek.

“Scampi öt év után hazatért, mi pedig örökké hálásak leszünk mindenkinek, aki segíteni akart. Nicole-nak és Georgiának (a kutyus meglelőinek), akik 418 kilométert utaztak oda-vissza, (…), Coco Bingnek, amiért megtalálta, és Nora Holmannak, aki a videót küldte el nekünk. Szavakkal kifejezhetetlen, hogy mit érzünk mindnyájatok iránt.” – írta az oldalon a gazdi.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
38


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A 5 éve ellopott kutyát juttattak haza a gazdáihoz, több mint 200 kilométernyi távolságból bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk