A kutya a medencébe ugrik az esküvő alatt és a lehető legrosszabb helyett választja a megszáradásra

Olvasási idő:1 Perc, 40 Másodperc

Múlt hétvégén, miután több hónap tökéletes tervezése biztosította, hogy  Savannah Bordeau menyasszony  készen állt, hogy feleségül vegye férje. Család és barátok gyűltek össze az ünnepségen – és természetesen Bordeau kutyája, Finn is ott volt, hogy figyeljen.

Még az alkalomra is felöltözött. De aztán valami más megragadta a szemét.

A Bordeau esküvőinek helyszínén éppen volt egy medence – egy frissítő kísértés egy olyan vízszerető kölyöknek, mint Finn. Nyilvánvaló, hogy a nap pompája és körülményei ellenére, egyszerűen nem tudta legyőzni a vágyát.

Ahogy a szertartás elkezdődött és gazdija elindult a folyosón, a kutya felállt a helyéről.

“A szemem sarkából láttam, hogy Finn sétál a medence felé” – mondta Bordeau a The Dodo-nak. “Csak állt és nézett rá néhány másodpercig, amíg úgy döntött, hogy megragadja a merülést.”

Finnnek az a döntése, hogy ebben a korai pillanatban úszik, csak egy ideiglenes figyelmeztetés volt, és egy kis kuncogást váltott ki a tömegből. Az esküvő a tervek szerint folytatódott.

“Mindenki csak hagyta, hogy tegye a dolgát” – mondta Bordeau.

De hamarosan Finnt nem lesz olyan könnyű figyelmen kívül hagyni.

Néhány kör után Finnnek elég volt. Kilépett a medencéből és odament, hogy visszatérjen a folyamatban lévő ünnepséghez.

És akkor nagyon rosszra fordultak a dolgok.

“Úgy döntött, hogy megszárítja magát és ki rázza magából a vízet” – mondta Bordeau. “Aztán egy virágágyáson rohant át, és végül a ruhámba tekeredett.”

A piszkos és nedves Finn meggondolatlanul cselekedett – Bordeau tiszta fehér ruháját választotta a kiszáradás helyének.

“Mindez olyan gyorsan történt. Eleinte nem tudtam, mi ütött meg engem, amíg le nem néztem és láttam, hogy farok és lábak látszódnak a hófehér ruhámon mindenütt” – mondta. “A nővérem pánikba esett.

Finn úgy tűnt, hogy elég büszke magára.

Egyik sem volt része a tervnek: a boldog kutya úszása, a vőlegény áztatása vagy az a döntése, hogy az ünnepség alatt elrontja anyja ruháját. De Bordeau és a vőlegénye természetesen nem tudott rá haragudni.

Finn  akciója csak még emlékezetesebbé tette a napot. A kutyával soha nem tudhatod mi fog történni- és ez teszi különösebbé őt.

“Őszintén szólva, nem változtatnék meg semmit” – mondta Bordeau.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A kutya a medencébe ugrik az esküvő alatt és a lehető legrosszabb helyett választja a megszáradásra bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk