A postás egy rossz állapotban lévő kutyát talál az út szélén és rögtön tudta, hogy mit kell tennie

Olvasási idő:2 Perc, 47 Másodperc

A február 25-i reggel Nate Ohlman számára csak egy szokásos nap volt. Úgy volt, végig  megy az útvonalon a kézbesítés, ahogy mindig, amikor hirtelen észrevettem egy idős kutya kuporgott az árokba egy zsákutca végén. Abszolút fagyos idő volt azon a napon, a zord Missouri-i tél közepén, és Ohlman tudta, hogy a szegény kutya küzd, hogy megtaláljon egy módot a meleg fenntartására. Mivel egyedül volt a hidegben, összetört a szíve és tudta, hogy meg kell próbálnia megtalálni a módját, hogy segítsen rajta.

Ohlman megpróbálta lassan megközelíteni a kutyát, nem akarta megijeszteni, de gyorsan rájött, hogy az idősebb kutya nem hallja vagy lát  jól.

“Kicsit körbefordultam és néhány hangot adtam, amíg meg nem látott engem és amint meglátta, felállt és oda jött a postai teherautómhoz .” – mondta Ohlman a The Dodo-nak. “Fázott, éhezett és egyedül volt.”

Amint a kutya, késõbb a Sloan nevet kapta, megpillantotta Ohlman-t, valahogy tudta, hogy azért jött, hogy segítsen. Ohlman Sloannal bemászott a teherautójába és lenézett a sovány kutyára, azon töprengett, vajon hogyan engedhette valaki, hogy ez a kutya ilyen állapotba kerüljön-

Mivel tudta, hogy a lehető leggyorsabban segítségre van szüksége, Ohlman a legközelebbi állatkórházba rohant Sloannal. Megfogadta, hogy az új barátjával minden rendben lesz  és meggyőződött arról, hogy a kórházban a személyzet rendelkezik-e kapcsolattartási adataival, hogy tájékoztassák Sloan állapotáról a későbbiekben is.

„Megmondtam a klinikának, hogy mindenképp írják fel a telefonszámomat. Tudni akartam, hogy mi lesz a sorsa  ennek az édes fiúnak ”- mondta Ohlman.

Ohlman ezután visszatért a munkába és folytatta útját – de nem számít, mennyire keményen próbált nem a kutyára gondolni, egyszerűen nem tudta kiverni Sloant a fejéből.

“Gondolkodtam azon, hogyan és miért csinálhat valaki ilyen szörnyű dolgot egy ilyen tehetetlen teremtménnyel” – mondta Ohlman. „Megtörte a szívemet, hogy továbbra is azt gondoltam, hogy senki sem szeretet őt. . Nem hiszek sok dologban, de azt hiszem, hogya sors akarta, hogy megtaláljam.

Meg kell őt, hogy tartsam.

Végül Sloan bekerült a KC Pet Projectbe és egy nappal az út széléről történő megmentés után érkezett a menedékükhöz.

“Súlyosan kevés a  súlya, egész testén sebfájdalma volt és hosszú ideig alig tudott állni vagy járni egyedül” – mondta Tori Fugate, a KC Pet Project kommunikációs igazgatója a The Dodo-nak.

A Sloan mentõi azonnal gyógyszereket és folyadékokat kezdtek el adni a kutyának és néhány napig rendkívül szoros szemmel tartották. Attól tartottak, hogy a kutya állapota nem fog javulni, de miután megkapta a lehető legjobb gondozást, Sloan javulni kezdett és végül elég erős volt ahhoz, hogy   befogadójához költözzön, ahol folytatta a gyógyulásra tett hosszú útját.

A becslések szerint Sloan körülbelül 12 éves volt és életkora ellenére elkezdett gyógyulni és legédesebb, legcsodásabb kutyává alakulni, aki nemcsak azt akarta, hogy mindenki más körül legyen, hanem minden szeretetét és figyelmét megszerezze.

Röviddel, hogy ideiglenes befogadója hazavitte Sloan kivirágzott otthonában és amikor eljött az ideje, hogy végső otthonába költözzön, a Sloan barátai a KC Pet Projectben pontosan tudták, kit kell felhívnijuk.

Ohlman a felhők felett volt, amikor rájött, hogy hivatalosan  örökbefogadhatja Sloán  és a pár összejövetele ez az abszolút legédesebb dolog. Sloan azonnal felismerte az embert, aki megmentette az életét és rengeteg csókkal és ölelésekkel köszönetet mondott neki. Sloan csodálatosan telepedett le új otthonáb, és új életének minden percében szeret veszi körül.

“A Sloan idős kutya, aki szerintem egy családhoz tartozott” – mondta Ohlman. „Az ő viselkedése és tettei ezt mutatják. Valaki nagyon embertelen módon tett. Én meg ssak emberséges dolgot csináltam.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A postás egy rossz állapotban lévő kutyát talál az út szélén és rögtön tudta, hogy mit kell tennie bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk