Mérges szobakutya tarolta le a TikTokot

Olvasási idő:52 Másodperc

Nem csoda, hogy több millióan kattantak rá a videóra: a harci ebnek kicsit se nevezhető kedvenc olyan indulatosan fejezte ki nemtetszését a vacsorájával kapcsolatban, hogy egy embernek is becsületére válna.

A gazdik olykor-olykor meg szokták viccelni a kutyáikat, amiket az ebek általában nem vesznek jó néven; na de olyat elég ritkán lehet látni, hogy dühükben földhöz vágják a tálkájukat. Ez a pomerániai törpespicc márpedig szó szerint ezt tette: így mutatta meg a gazdájának, hogy vele aztán ne szórakozzon senki!

A thaiföldi TikTok felhasználó, Janeiza úgy döntött, megtréfálja Pao nevű szobacirkálóját vacsoraosztásnál: ahogy egyébként is szokta, kimérte a tápot, majd a javát visszaöntötte, és csak két szemet hagyott a mérőpohárban. Amit aztán szépen elhelyezett hű állata etetőtáljában. A kutya néhány másodpercig úgy bűvölte a tálat, mint aki vár valamit – aztán rájött, hogy mára ennyit szánt neki a gazdi. A reakciója pedig eszméletlen:

@pao_familyMom : I think you need to diet?Pao : I don’t agree!!!😡 ##ios14 ##paomonomiu ##สุดปัง ##กล่องข้าวน้อยจ้าแม่ ##pomeranian ##ฉันเหมือนใคร ##คำถามคว้ามง♬ เสียงต้นฉบับ – 🐶Janeiza🤍

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Mérges szobakutya tarolta le a TikTokot bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk