Vért könnyezett a kölyökkutya, miután kínai állatcsempészek összeverték a vágóhídra menet

Olvasási idő:1 Perc, 1 Másodperc

Az elrabolt kölyökkutyát és öt társát végül rendőrök és aktivisták szabadították ki.

Happy enddel ért véget egy kínai kutyarablás, pedig a hat állat nagyon közel volt már a véghez, vagyis a vágóhídhoz. A kutyákat egy teherautóban találták meg, egész testüket verések nyoma borította, az egyik kölyök pofáján pedig vérkönnyek voltak. Erről videó is készült, amit a Daily Mail cikkében lehet megnézni.

A kutyákat szállító teherautót a rendőrség állatvédő aktivisták és egy online csoport bejelentése alapján állította meg Szecsuán tartományban.

A furgon már éppen egy illegális vágóhídra tartott a kutyákkal, közöttük több egyszerűen elrabolt házi kedvenccel is. Egy mocskos ketrecben, rozsdás láncokra verve tartották őket.

A rendőrség az elfogás után kihallgatta a kocsi sofőrjét.

A délnyugat-kínai hegyvidéki tartomány népszerű találkozópontja a húskereskedőknek, akik itt adják-veszik egymás között az illegálisan befogott kutyákat. Az egyik aktivista elmondta, hogy a Yulin Kutyahús Fesztivál előtti napokban különösen megszaporodnak a gyanús kutyaeltűnések.

Csak a fesztivál ideje alatt 10 ezer kutyát mészárolnak le és nyúznak meg a húsa miatt. Mindez azonban elenyésző ahhoz képest, hogy az egész országot figyelembe véve évente összesen 10 millió kutyával végeznek gasztronómiai okokból.

Nem Kína az egyetlen ázsiai ország azonban, ahol népszerű étel a kutyahús. Észak-Koreában egyenesen az állami propaganda népszerűsíti a fogyasztását.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
4


Érdekes

Érdekes
0

A Vért könnyezett a kölyökkutya, miután kínai állatcsempészek összeverték a vágóhídra menet bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk