Úgy kiéheztette a kutyáit egy lelketlen nő, hogy az megette a macskáját a bezárt lakásban

Olvasási idő:51 Másodperc

Börtönbe került az a 29 éves nő, aki bezárta a lakásba két cicáját és kutyusát, aztán hetekig feléjük se nézett. Tragédia lett a vége.

A két cica és kutya szomorú története Kenilworth-ben, Angliában történt, amikor a rendőrséget értesítették az esetről, miszerint több állat tartózkodik egy bezárt lakásban, már sajnos késő volt.

Ronnie-t, a cicát megette Kray a kutyus, mivel az étel már napok alatt elfogyott a lakásból. Az eset még két évvel ezelőtt történt, a hír hallatán Tiffany Guest, az állatok gazdija elmenekült a hatóságok elől és Máltára szökött.

2018-ban a nő hazatért az Egyesült Királyságba, ekkor sikerült letartóztatni. Akkor óvadék ellenében kiengedték, és ekkor újra Máltára menekült. De két hete újra sikerült elkapnia a rendőrségnek, és már az ítélet is megszületett. 18 hét börtönt kapott, továbbá 15 évig nem tarthat állatot Tiffany.

Egy, az ügyön akkor dolgozó nyomozó szerint: “Érthetetlen, hogyan történhetett meg ez, el sem tudjuk képzelni, mennyit szenvedhettek azok az állatok. Valószínűleg a cica miután meghalt, akkor vethette rá magát a kutya, ez egy kész horror.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
4


Érdekes

Érdekes
0

A Úgy kiéheztette a kutyáit egy lelketlen nő, hogy az megette a macskáját a bezárt lakásban bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk