Majdnem letépte a 2 éves gyerek arcát a család kutyája

Olvasási idő:1 Perc, 4 Másodperc

Játék közben támadta meg a kutya a gyereket, kis híján letépte az arcát és az orrát. A brutális támadásban eltört a kisfiú állkapcsa és több fogát is elveszítette.

Borzasztó dolgot kellett átélnie az angliai Walsall-ban élő Jodie Griffiths-nek és férjének, Daniel Griffiths-nek. Kutyájuk, akit családtagként szerettek, kis híján megcsonkította kisebbik gyermeküket.

A brutális kutyatámadás tavaly decemberben történt, a 35 éves édesanya Jodie most a Mirror magazinnak mesélte el az átélt borzalmakat, és mutatta meg a kisfia arcáról készült sokkoló fotókat, amik a támadást követően készültek. Tette mindezt azért, hogy felhívja a figyelmét minden szülőnek a kutyatartás veszélyére.

A Mirror kedden publikált cikkéből kiderül, hogy Blizzard nyolc éve élt már a családdal és soha semmilyen jelét nem mutatta az agressziónak.

December 27-én a kis Romy és testvére a nappaliban játszottak a távirányítós, repülő helikoptereikkel, a kutya pedig a kanapén aludt.
A gyermekekre édesapjuk vigyázott, és csak egy pillanatra vette le a tekintetét róluk, ekkor támadta meg Blizzard a kisfiút.

Egyetlen harapással rettenetes sérüléseket okozott. Majdnem letépte Romy fél arcét és orrát, eltörte az állkapcsát és gyökerestől kitépte három fogát.

A gyermek arcát plasztikázni kellett és előreláthatólag még legalább kétszer plasztikai műtéten kell átesnie, amíg felnő.

A házaspár a történetek után úgy érezte, hogy nem tud többet megbízni Blizzard-ban, így megváltak tőle.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
4


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A Majdnem letépte a 2 éves gyerek arcát a család kutyája bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk