Koronavírusosok lettek az állatok gazdái, több tucat kutya és macska került bajba

Egy házaspár rengeteg állatnak biztosított otthont, ám mindketten kórházba kerültek, a férfi meghalt.

A Velünk a Csillagfénybe Állatvédelmi Alapítvány a Facebook-oldalán osztotta meg azt a segítségkérő üzenetet, melyben elmesélik, hogy egy házaspár koronavírus miatt kórházba került, a pár férfi tagja pedig sajnos nem élte túl a vírust.

„Egy szabolcsi kisvárosban egy házaspár covidos lett. Mindketten súlyos állapotban kerültek kórházba, számos állatot, kutyát, macskát otthon hagyva. A pár férfi tagja pár napja meghalt, ekkor került felszínre a történet. Az egyik kutyus sajnos már meghalt, valószínűleg éhen halt. 18 kutyus és nagyon sok cica maradt ellátatlanul, néhányat közülük már átvett szervezet, a kutyusok közül azoknak a fotóját, akiknek nincs megoldás, iderakom. Kizárólag szervezeti segítséget várunk. Ha valamelyik érdekel, írj kommentet, privát üzenetet. Mivel a szilveszter is növelte a kutyák mennyiségét, folyamatosan töltök fel kutyusokat olyanokat is, akik nem a házaspárnál voltak. Óriási bajban van ez s település, ezáltal mi is.” – írták.

Az alapítvány azonnali segítséget kér, és remélik, hogy a magukra maradt állatok többségét sikerül majd megmenteni-vette észre a Blikk.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

0

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

0

Szomorú
Szomorú

2

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Koronavírusosok lettek az állatok gazdái, több tucat kutya és macska került bajba bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk