Ezt a két kutyát a csatornába dobták, segítségért sírtak, amikor végre meghallották őket

Olvasási idő:45 Másodperc

Egy segélyhívás érkezett a „Hope for Paws” egyesület központjába, hogy két kutyát találtak egy csatornában. Néhány gyerek hallotta ezek nyüszítését, amikor a környéken jártak. Nem sokkal később Eldad Hagar és Loreta Frankonyte két önkéntes oda is ért a helyszínre.
A két kutya kicsit meg volt ijedve, de mintha érezték volna, hogy akik ott vannak azok csak jót akarnak. Néhány finom falat még többet segített abban, hogy megnyugodjanak és, hogy odaengedjék a segítőket.
Citlaly Rodriguez és Issac Barajas, a két kölyök akik bejelentették az esetet, nem hagyták ott a kutyákat, amíg meg nem érkezett a segítség. Mindkét kutyát megvizsgálták, de egyiknek sem volt mikrocsipje, így elvitték őket az állatmenhelyre. Itt mind a ketten megfelelő kezelést kaptak.
A kanális szag elég nehezen tűnt el, ezért jó sok samponnal alaposan megmosták őket, amit biztos nagyon élveztek a kutyák. Tisztán, szépen és egészségesen a két kutya állandó otthonra talált egy szerető családnál.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A Ezt a két kutyát a csatornába dobták, segítségért sírtak, amikor végre meghallották őket bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk