A jeges éjszakában teste melegével tartotta életben kis gazdáját egy kutya!

Olvasási idő:56 Másodperc

A kislányt egész éjszaka keresték a borzalmas téli hidegben. Szinte semmi esély nem volt rá, hogy élve találják meg. Nem számoltak azzal, amit a család hős kutyája tett.

Amikor a szülők felfedezték, hogy a 3 esztendős Victoria eltűnt szinte sokkot kaptak. Azonnal és nagy erőkkel elkezdődött a kislány keresése. A környező erdőkben is kutattak utána, de rémisztő volt az a tény, hogy nagyon hideg téli éjszaka következett.

Borzasztóan aggasztó volt a helyzet, amikor végre 15 órányi keresés után a mentőhelikopter meglátott egy száraz patakmederben egy mozgó pontot. Victoria volt az. Csakhogy nem volt egyedül. A család okos kutyája Blue (Kék) ott feküdt a kislány mellett.

Még akkor is csepp gyereket védte, amikor a mentőcsapat megérkezett. Teljesen bizonyos, hogy Victoria Blue kutyának köszönheti életét. Az állat ugyanis teste melegével óvta a kislányt a jeges éjszakában. Meg persze a kutya védelme alatt Victoria nem félt a sötét, hideg éjben.

Így aztán a kicsi lány pár kisebb fagyási sérüléssel megúszta a rémes kalandot. Azóta a kis Victoria és Blue kutya között egy nagyon szoros kapocs alakult. A kicsi lány egész életében hálás lesz kutyájának, hiszen Blue mentette meg az életét.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
6


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A jeges éjszakában teste melegével tartotta életben kis gazdáját egy kutya! bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk