Megmentette a kóbor kutyát, majd nem vette észre, hogy egy órán át vonszolta a kocsija után

Olvasási idő:1 Perc, 2 Másodperc

Hatalmas felháborodást váltott ki, amikor a történtekről készült videó felkerült az internetre.

Egy thai férfi megsajnált egy kóbor ebet, ezért úgy döntött, befogadja. Az állatot a csomagtartóba tette, de nem vette észre, hogy a kutya kiugrott, a póráza beakadt így csak vonszolta maga után a szerencsétlen jószágot.

Az eset Thaiföldön történt, de megdöbbentően hasonlít a balotaszállási kutyakínzó tettéhez. A felvételt egy, az autó mögött haladó motorkerékpáros készítette és a Watchdog Thailand (WDT) nevű szervezett osztotta meg Facebookon. Mint később kiderült, a sofőr az út szélén talált rá a rémült ebet és meg akarta menteni, ezért a csomagtartóba tette.

Hogy kapjon levegőt, résnyire nyitva hagyta az ajtót, ám az emberektől tartó és a bezártságtól rettegő kutya ezt kihasználva inkább kiugrott a kocsiból, de a póráza fennakadt. Az állatmentő így végül kilométereken keresztül vonszolta maga után szegény párát, aki végül kimúlt. Mire a kocsit megállították, már nem lehetett tenni érte semmit.

A kutyát vontató férfi ellen a videó hatására rendőrségi vizsgálat indult és meg is állapították bűnösségét gondatlanság, illetve állatkínzás miatt. Egyelőre mindössze 20 ezer forintnyi pénzbírságra ítélték és még az is elképzelhető, hogy ez lesz az összes büntetése, hiszen az elsődleges álláspont szerint a segítő nem volt tudatában annak, hogy az általa megmenteni akart állatot éppen ő ölte meg.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
15


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
3


Érdekes

Érdekes
1

A Megmentette a kóbor kutyát, majd nem vette észre, hogy egy órán át vonszolta a kocsija után bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk