A nő rohan a menhelyre, hogy megmentsen egy altatásra váró kutyát – de végül 3 kutyával jön ki

Amikor Shelly Blount látott egy bejegyzést az interneten múlt héten ami befogott kutyáról szólt Észak-Karolinában, hívta a menhelyt azonnal, mert félt hogy hamarosan altatni akarják. Megkönnyebbülésként azt mondták neki, hogy a kutyát nemrég fogadták csak be, ám ez felhívta a figyelmét a többi veszélyeztetett kutyára. Megkérdezte, hogy vannak-e más kutyák, amelyek altatás veszélyben vannak és azt mondták neki, hogy a következő a listán egy Caleb nevű kutya – így Blount beült az autójába.

Egy barátja kíséretében Blount négy órát hajtott Virginiától a menhelyig, elhatározva, hogy megmentse Calebot. Amikor megérkezett, rájött, hogy két másik kutyát is el fognak altatni. Annak ellenére, hogy már három másik mentett kutyája is van otthon, Blount rögtön tudta, mit kell tennie.

“Megkérdeztem a korlátot, hogy egy ember hány kutyát fogadhat örökbe” – mondta Blount a The Dodo-nak. „Azt mondták, hogy nem létezik ilyen. Tehát úgy döntöttem, hogy elviszem mindhármat.

Blount amikor megérkezett a menhelyre ahol csak Caleb-kel számolt- ehelyett Caleb, Charisma és Bellával távozott.

Amint elindultak a hosszú hazafelé, mindhárom kutya annyira izgatott volt, hogy nem tudták megfékezni a boldogságot,és Blount tudta, hogy abszolút helyesen tette, hogy mindet elhozta.

“Caleb nagyon izgatott volt – csókokat adott a hátsó ülésről, és farka olyan gyorsan hullámzott” – mondta Blount. – Bella annyira elégedett volt, hogy a barátom ölébe ült, és szó szerint nem mozdult. Karizma, az én édes kis angyalom, szó szerint átölelt és aludt az egész úton.

Amikor Blount úgy döntött, hogy mindhárom kutyát örökbe fogadja, nem volt igazán terve. Tudta, hogy nem hagyhatja őket a menhelyen altatás céljából, de otthon sem volt már helyen még 3 kutyának- de szerencsére néhány nap alatt már megtalálta a legjobb új otthont Calebnek és Bellának

“Caleb nagyon boldog új otthonában egy barátommal” – mondta Blount. – Bella elment a barátomhoz, és mondjuk csak, hogy elválaszthatatlanok. ”

Blount valószínűleg meg fogja tartani Karizmát, mivel a pár elég sokat kötődött hozzá a mentés óta eltelt napokban. Akárhogy is, Charizmának egy ideig Blounttal kellene maradnia – mert az állatorvos látogatása után rájött, hogy az édes kis kutya vemhes.

A menhelyen senki sem mondta Blountnak, hogy Charisma öt-hat kölyökkel terhes, később azt mondták, hogy nem tudták. Blount nemcsak megmentette a Karizmát azon a napon, hanem kiskutyáinak életét is megmentette és ezért Karizma folyamatosan hálás.

“Karizma lányom nagyon ragaszkodik hozzám, és sokat alszunk együtt” – mondta Blount.

Karizma várhatóan a következő héten belül szül, és új családja annyira izgatott már emiatt. Időközben nagyon sok időt tölt azzal, hogy új anyjával és legjobb barátjával ölelgetni kezdi és minden nap megköszönni neki az életét.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

7

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

16

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A nő rohan a menhelyre, hogy megmentsen egy altatásra váró kutyát – de végül 3 kutyával jön ki bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk