A gazdi átalakítja mentett kutyája ládikáját, hogy még otthonosabban érezze magát benne

Amikor Bella-t két évvel ezelőtt megmentette a Michigan-i Project Hope Animal Rescue-től , teljesen megrémült mindentől. Amikor új családja először hozta haza, rájöttek, hogy valószínűleg még soha nem volt házban és minden apró mozgás és zaj nagyon megijesztette. Bemászott az ajtókon, és nem játszott semmilyen játékkal, mert nem tudta, mi ezek.

Új kutya testvére, Mack segítségével azonban lassan kezdett kijönni a burkából és megtanulta, hogyan kell kutyának lenni és családja annyira büszke arra, hogy milyen messzire jutott.

“A” kicsi “akadályok, mint például az egész étel elfogyasztása és azért, hogy később ne rejtsék el őket, ha nem kap újabbat és nem ugatunk a sétákon, amikor más embereket látunk , Mondta Bella anyja a The Dodo-nak. „Olyan hosszú utat tett meg. Bátorsága elképesztő.

Miközben Bella még mindig tanulta bizalmát új családjának, a ház egyik helyét, ahol tudta, hogy mindig biztonságban lesz, egy szoba kennel volt. Gazdái soha nem zárták be az ajtót, hogy ne érezze magát csapdában és ők is tudták, hogy helyet adnak neki, amikor ott tartózkodik, így eltarthat egy kis idő a dekompresszióhoz, és jól érezheti magát.

“A láda volt az első biztonságos hely, amikor hozzánk jött” – mondta Maher. – Itt nem kellett zavarnia senkinek. Ezt gyorsan megtanulta.

Egy idő után Maher úgy döntött, hogy szórakoztató lehet Bella ládáját kissé frissíteni. Egy ideig figyelte szokásait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem lenne-e kísértés rágni vagy megsemmisíteni a ládában található dekorációkat, majd előállt egy díszítő tervvel. Miután látta,hogy a kutya nem rongálnak elkezdett dolgozni, hogy Bella ládaját extrémé tegye, csinosabbá és kényelmesebbé téve, mint valaha.

„Amikor kb. 1,5 órán át díszítettem a ládaját, csak ült az ágyon, és így szólt:„ Mit csinálsz, anya? ”- mondta Maher.

Amikor végül elkészült, Bella kennelje átalakult a legaranyosabb, legcsúcsosabb térré, amelyet valaha látott – bár Bella érdeke az volt, hogy otthonos legyen.

“Amikor végül engedték bemenni, csak mindent szimatolt, és lefeküdt” – mondta Maher. “Olyan édes. Imádta Nem vagyok biztos abban, hogy a dekoráció inkább neki vagy nekem volt-e.

Bella durva múltból származott és most, hogy új élete van a legjobb gazdija azt akarja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő a legelkényeztetettebb, legkedveltebb kutya az egész világon.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

72

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

109

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

5

A A gazdi átalakítja mentett kutyája ládikáját, hogy még otthonosabban érezze magát benne bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk