Magára hagyták a kutyakölyköt – mikor megmentői meglátják a fejét tudják, hogy más mint a többi

A kis Petey és testvérei csak négy hetesek voltak, amikor életükben szomorú változás történt. Kidobták és sorsukra hagyták őket egy parkban, írta a The Dodo. Egy kisfiú talált rájuk aki anyukájával éppen arra sétált. Az édesanya azonnal látta, hogy már nincs sok idejük hátra, ezért gyorsan elvitte őket egy közeli állatmenhelyre, a sacramentói SPCA-hoz.

A kiskutyák nagyon rossz állapotban voltak és sajnos Petey testvére nem maradt életben.

Petey szintén nagyon gyenge volt, de harcolt életéért. Az orvosok még férgeket is találtak a kiskutya gyomrában. Az egyensúlyszervével is valami baj volt, állandóan nekiment valaminek és gyakran tántorgott.

-Egyszerűen képtelen volt egyenesen menni, állandóan elesett. Először nem tudtuk, hogy ez alultápláltság vagy betegség miatt van-e, monta Sarah Varanini a Sacramento SPCA-nál a The Dodo-nak.

Újabb orvosi vizsgálatok következtek és hamar kiderült, hogy a kiskutya egy idegrendszeri betegségben szenved, ezért ingatja állandóan a fejét.

-Sajnos ez a betegség elég gyakran előfordul, főleg akkor, ha már az anya is fertőzött volt mielőtt vemhes lett volna, mesélte az  SPCA-nál dolgozó állatorvos,  Laurie Siperstein-Cook a The Dodo-nak.

A betegség később stabilizálódik, azaz a kutyus nem lesz rosszabb állapotban, ha felnő, tette hozzá a doktornő.

Igaz, hogy eltelt néhány hét, de jelentkezett egy család a kutyusért és most jó helyen van.

Nagyon örülünk, hogy Petey egy kedves családhoz került, aki szeretettel gondoskodik róla.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
5


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
1


Hűha

Hűha
0

A Magára hagyták a kutyakölyköt – mikor megmentői meglátják a fejét tudják, hogy más mint a többi bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author