Az állatmenhelyen lévő kiskutya arra ösztönzi az arra járó embereket, hogy játsszanak vele a kennel rácsai mögött

A Brooklyn-i Állatgondozási Központban (ACC) egy kennelben rekedt kutya, Barbie, reménykedett abban, hogy valaki észreveszi őt.

A barátságos kiskutya kétségbeesetten vágyott a figyelemre, és gyorsan rájött, hogyan érheti el, hogy az emberek megálljanak a kennel előtt. Ha kitolta a mancsait a rácsokon keresztül, az arra járók gyakran megálltak, és elkezdtek vele játszani.

Az ACC önkéntese, Manisha Shah, azonnal meghatódott Barbie kinyújtott mancsai és könyörgő tekintete láttán. Nem tudott ellenállni, és némi szeretettel kényeztette.

„Szó szerint a legelragadóbb kiskutya,” mondta Shah a The Dodo-nak. „Amikor elmentünk a kennel mellett, köszöntünk neki, adtunk neki falatokat, és ő elkezdett ugrálni a kenneljében, figyelmet keresve és remélve, hogy kihozzák. Végül elérkezett az ő ideje, és kitolta a kis mancsait az ételnyíláson keresztül. Egyszerűen elbűvölő!”

Barbie a Brooklyn ACC-be került, miután az előző gondviselője átadta őt. Hiányzott neki a családja, és Barbie mindent megtett annak érdekében, hogy kialakítson kapcsolatokat mindenkivel, aki meglátogatta az állatmenhelyet.

„Imádott ugrándozni a kertben, labdákra és plüss játékokra csapva,” mondta Shah. „Szerette, amikor összebújhatott velünk a padon, és imádtuk, milyen kíváncsi volt mindenre.”

Shah úgy érezte, hogy Barbie hamarosan megtalálja a tökéletes gazdáját. Egy videót tett közzé Barbie-ról a Boroughbred nevű brooklyni Instagram-oldalon, ami az ACC által támogatott kutyákat népszerűsíti. Hamarosan elárasztották a válaszok.

„Gyorsan örökbe fogadták!” – mondta Shah. „Az egyik követőnk látta a bejegyzésünket, elment az állatkertbe, és gyorsan örökbe fogadta!”

Barbie új szülei teljesen odavannak az új családtagjukért, és létrehoztak egy Instagram-fiókot, amelyet kifejezetten Barbie kalandjainak dokumentálására szenteltek. Egyértelmű, hogy mostantól Barbie minden figyelmet megkap, amit megérdemel.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Az állatmenhelyen lévő kiskutya arra ösztönzi az arra járó embereket, hogy játsszanak vele a kennel rácsai mögött bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author