A kutya megszökik, amíg a család nincs otthon, majd egy futár különös csomagot hoz az ajtó elé

Catcher, a golden retriever rengeteg új trükköt megtanult, mióta csatlakozott a Menzies családhoz. Az egyik trükk közé tartozik az eltünés is.

Lisa Menzies nem is volt a városban, amikor Catchernek sikerült megszöknie a coloradói Castle Pines-i otthonukból. A hátukat felújították, ezért egy cég dolgozott, míg ők távol voltak. A munkás becsukta maga mögött a bejárati ajtót, de amíg távol volt, egy széllökés kifújta az ajtót, és Catcher kirohant.

Amikor Lisa meghallotta a hírt, teljesen összetört, mert attól félt, hogy szeretett kutyájuk esetleg kimerészkedik egy forgalmas útra, és történik vele valami. “Kiballaghatott volna egy forgalmas útra, és belegondolni is rossz, hogy mi történhetett volna” – mondta a Fox31 Newsnak. Amikor Lisa már azt hitte, hogy minden reménye elveszett, kapott egy SMS-t a FedEx sofőrjétől.

“Megtaláltam a kutyádat” – állt az üzenetében. “A címkén lévő címre szállítom. Amikor Lisa és családja hazatért, az ajtócsengő kamerájának felvételeinek köszönhetően végignézhették a pillanatot, amikor a nagyszívű FedEx sofőr “leszállította” szeretett kutyájukat. Lisa elképesztően hálás volt, de egy kicsit viccesnek is tartotta, ahogy a futár meghozta a kutyát.

“Olyan gondosan és szeretettel foglalkozott vele” – mondta a nő, hozzátéve, hogy még arra is ügyelt, hogy az ajtót rendesen becsukja maga után.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Uncsi

Uncsi

1


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A kutya megszökik, amíg a család nincs otthon, majd egy futár különös csomagot hoz az ajtó elé bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author