Ötször tört be a boltba és próbált ellopni egy lila unikornist a kóbor kutya, végül neki adták

Az Észak-Karolina-i Kenansvilleben egy utcán élő kutya ötször tört be a Dollar General nevű üzletbe, hogy ellopja ugyanazt a lila, unikornis kinézetű plüsst, amit előzőleg kiszemelt magának. Az eset azonban aggasztóvá vált az üzletvezető számára, így felhívta a Duplin Megyei Állatszolgálatot.

A kutyának végül sikerült elérnie a célját, ugyanis Samantha Lanet, a hivatal tisztjét annyira megnevettette a történet, hogy megvette neki a várva várt játékot.

“Folyton az unikornisért ment, ugyanahhoz minden alkalommal. Annyira furcsa volt, a legfurcsább hívások egyike, amit valaha kaptam” – mondta Joe Newburn, az állatszolgálat egy alkalmazottja a People magazinnak.

A barátságos kutyát ezután egy állatmenhelyre vitték, és azóta elválaszthatatlan a lila egyszarvújától.

“Látszik, hogy szuper okos, amikor az állatmenhelyre vittük, akkor is engedelmes volt. Ült és remegett, valaki biztosan keresi őt. Nem tudom, hogy miért pont az unikornisra összpontosított, talán volt neki egy otthon” – folytatta Newburn.

A kutyát végül Sisunak nevezték el, és már folyamatban van az adoptálása.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
26


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Ötször tört be a boltba és próbált ellopni egy lila unikornist a kóbor kutya, végül neki adták bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author