Elköltözött a nő ezért az interneten hirdette háziállatait – nézd milyen választ kap

A LittleThings internetes oldal jelentése szerint egyre több olyan ember van, aki házi kedvencétől megválik vagy egyszerűen csak utcára rakja őt. S ez minden éveben így van.

Sokan az interneten magyarázzák meg, hogy miért nem tudnak gondoskodni a kutyáról vagy a cicáról.

A lenti filmben például valaki azt tette közzé, hogy ezt a kutyát vagy vigye el valaki vagy ma éjjel meghal. Ez a bejelentés a Craigslist nevű oldalon történt. Tehát ha a kutyát Fidot nem viszik el időben, akkor az állat golyó általi halát hal mert már nincs rá gazdájának szüksége.

Igen, jól olvastad, ha senki nem jön a kutyáért egyszerűen megölik őt.

 

Szörnyű ilyet olvasni, főleg azok az állatkedvelők háborodtak fel, akik pontosan tudják mennyibe kerül egy kutya tartása és az, hogy milyen szép dolog egy elhagyott állaton segíteni.

Az egyik állatkedvelő a Craigslisten jelezte, hogy elege van ebből az új trendből. Ennek a személynek egy kutyája és egy macskája van.

Ezt írta a bejegyzésében:

… Elegem van. Néha frusztráló volt a helyzet, rengeteg pénzembe került. Ezt a pénzt szívesebben költöttem volna valami másra. Gyakran kellett az életemet miatta átszerveznem.
Persze semmit sem csinálnék másképp, mert nagyon szeretem őt és sok boldogságot hoz az életembe.Most pedig leírom, hogy mi az oka a bejegyzésemnek. Valami hihetetlen dolgot tettem. ELKÖLTÖZEM. Sőt, már háromszor is. S mindegyik alkalommal magammal vittem őt. Tudtad, hogy el lehet költözni és közben magaddal is tudod vinni a kutyádat? Micsoda hihetetlen gondolat, nem?

És képzeld el, közben férjhez is mentem és gyerekem is lett! Megváltoztattam a munkámat de még emellett is meg tudtam tartani a kutyámat!

Csak én vagyok az egyetlen olyan emberi lény, aki képes erre?Nézd ezt az édes kis cicát a kutyám mellett. Rájöttünk, hogy AIDS-es. Igen, ez is lehet macskabetegség. Élete végéig gyógyszer kell szednie.

Képzeld el,hogy ezt a macskát is megtartom!

Nem fogom feltenni őt a Craigslist-re, mert nem vagyok lusta, és felelősnek érzem magam az életéért.

Mindenkinek írom, aki nem így gondolkodik, szégyellje magát! Remélem otthagy a párod, remélem egyedül maradsz és nem lesz pénzed. Vigyázzon rád az Isten, még akkor is ha nem érdemled meg. Akkor is ha egyedül vagy és nincs pénzed. ”

Neked mi a véleményed? Mit kellene tennünk azokkal az emberekkel, akik egy állat életét fenyegetik?

Segíts nekünk, hogy ennek  a szörnyű trendnek vége legyen úgy, hogy megosztod ezt a cikket barátaiddal és ismerőseiddel.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Elköltözött a nő ezért az interneten hirdette háziállatait – nézd milyen választ kap bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author