Egy apa megtanította kutyájának, hogy ügyeljen arra, hogy a lánya valóban a házit csinálja

Egy kínai apa zseniális módszert talált arra, hogyan ösztönzi lányát a házi feladatok elvégzésére, anélkül, hogy elvonja a figyelmét a mobiltelefonjától: a család kutyáját “tanulásfelügyelővé” képezte ki.

A Pear Video által közzétett felvételen látható, ahogy a lány a háziját írja, és az eb a hátsó lábain állva, mellső mancsait az asztalra helyezve figyeli, hogy a lány ne nyúljon a mobiltelefonja után.

Az apuka, akit csak Xu vezetéknéven említenek, elmondta a Pear Videónak, hogy lánya hajlamos halogatni, nehezen tud koncentrálni, és könnyen elterelődik a figyelme a házi feladattól. A Guiyang városában, Guizhou tartományban élő apuka végre megtalálta a megoldást a problémára a család kutyájának segítségével.

Az eb még 2016 decemberében csatlakozott a családhoz kölyökként, és azóta a férfi oktatja az értelmes állatot. Xu elmondta, hogy az eb kiválóan viselkedik, és minden parancsot követ, amit neki adnak. Most már elég, ha az asztalra mutat, és a kutya “őrt áll felette”, biztosítva, hogy lánya ne nyúljon a telefonjához.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Egy apa megtanította kutyájának, hogy ügyeljen arra, hogy a lánya valóban a házit csinálja bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author