Egy 14 éves srác, buszról szállva, rohant haza, hogy megmentse kutyáját a lángoló házból

“Aggódtam érte, hiszen családtag” – mondta az amerikai fiú, magyarázva, miért vállalta a kockázatot.

Annak ellenére, hogy az iskolabusz sofőrje figyelmeztette, Mike Assi, a Phoenix városában élő fiú figyelmen kívül hagyta a felhívást. Leugrott a járműről, és haza rohant, hogy kimentse kedvencét a lángoló házból – számolt be a CBS5. A 14 éves srác már a buszon ült, amikor észlelte, hogy a házukból füst száll fel – közölte a helyi tűzoltóság az arizoniai televízióval.

Assi, a beszámolók szerint, a ház hátsó bejáratához rohant, hogy kinyissa az ajtót, így lehetővé téve kedvencének, hogy kijusson az épületből. A fiú elmondta a CBS5-nek, hogy egyáltalán nem érezte a félelmet, inkább nagyon aggódott a kutyájáért, “hiszen az családtag”.

A lángok helyi idő szerint péntek reggel, nagyjából fél nyolckor keletkeztek az épületben. Jelenleg még nem ismert, mi okozta a tüzet, de senki sem sérült meg a tragédiában. A tűzoltóság négy tűzoltóautóval vonult ki a lángok eloltására.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Egy 14 éves srác, buszról szállva, rohant haza, hogy megmentse kutyáját a lángoló házból bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author